Teamontwikkeling

Met teamontwikkeling helpen wij teams om de talenten van de verschillende teamleden optimaal tot hun recht te laten komen en de samenwerking te versterken. Teamleden krijgen inzicht in hun gedrag en de invloed hiervan op de performance van de groep.

 

Ja, ik wil meer weten

Soorten teamontwikkeling

Meer info over teamontwikkeling

Alle teamontwikkelingstrajecten en trainingen van H&S Adviesgroep zijn maatwerk. Wij werken niet met een standaard programma, maar kiezen voor een tailor-made aanpak voor de specifieke klantvraag.

Ieder team is uniek en bestaat uit een groep individuen met elk een specifieke taak en eigen rol ten opzichte van de andere teamleden. Ook het team zelf heeft op zijn beurt weer een bijzondere opgave en een specifieke relatie tot de rest van de organisatie of het werkveld waarin het opereert. Dit zien wij als een belangrijk uitgangspunt voor onze teamontwikkeling. H&S Adviesgroep gelooft daarom niet in één aanpak om tot een maximaal teamrendement te komen. Teamontwikkeling is maatwerk en moet met aandacht voor het individu gebeuren.

Ja, ik wil meer weten

Tools die we inzetten

Monique Dijkhuizen

Wil jij aan de slag met teamontwikkeling?

Neem contact op met Monique

Voor wie wij werken

H&S Adviesgroep werkt voor organisaties in Noord-Holland Noord, van verschillende omvang, uit diverse branches en elk met een ander vraagstuk op het gebied van organisatieadvies, teamontwikkeling en HR.