Wie wij zijn

Al meer dan 30 jaar is H&S Adviesgroep hét HR adviesbureau in Noord-Holland Noord. Wij geloven dat talent het verschil maakt in een krachtige regionale economie en daarom inspireren en versterken wij talent binnen organisaties.

Neem contact met ons op

Ons team bestaat uit een dynamische mix van HR-consultants met stuk voor stuk een dosis ervaring en liefde voor Noord-Holland Noord. Wij krijgen er energie van als we organisaties, teams of personen zien groeien, als we drijfveren en beweegredenen kunnen achterhalen en mensen kunnen helpen bij het maken van een stap in de juiste richting.


Persoonlijke aandacht is bij H&S Adviesgroep het belangrijkst, want elk mens heeft zijn eigen behoeftes en gaat anders om met bepaalde situaties. Daarom werken wij altijd met projecten op maat. Samen met jou ontdekken we wat het beste aansluit bij de wensen en behoeftes van de organisatie en/of de medewerker.


Zorgvuldig, betrouwbaar en oplossingsgericht zijn belangrijke kernwaarden voor ons en wij onderscheiden ons door een hoge mate van betrokkenheid bij onze opdrachtgevers en kandidaten en zijn gericht op het leveren van kwaliteit.

Geworteld in Noord-Holland Noord

Het kantoor van H&S Adviesgroep is gevestigd in het Victory Building in Alkmaar, naast de welbekende Kooimeer rotonde. Noord-Holland Noord is altijd ons werkgebied geweest en al onze medewerkers komen uit deze mooie provincie. Dankzij onze regionale roots hebben wij een uitgebreid netwerk weten op te bouwen. Wij voelen de motivatie om organisaties uit de regio te helpen met vraagstukken op het gebied van ontwikkeling van individuen en teams maar ook organisatiebreed.

Voor wie wij werken

Wij hebben verschillende projecten verzorgd voor organisaties in Noord-Holland Noord. Deze organisaties zijn van verschillende omvang, uit diverse branches en elk met een ander vraagstuk op het gebied van individuele-, team- of organisatieontwikkeling.