Assessments

Een waardevolle en wetenschappelijk bewezen methodiek om antwoord te krijgen op selectie- en ontwikkelvraagstukken.

Welke talenten bezit een medewerker? In hoeverre passen de drijfveren van een persoon bij de organisatiewaarden? Wat is het (onontdekt) potentieel van deze medewerker? Welke aandachtspunten zijn ontwikkelbaar en op welke manier?

Stuk voor stuk vragen waar we middels de inzet van assessments een betrouwbaar en goed onderbouwd antwoord op kunnen geven. Ons team van betrokken en ervaren assessmentpsychologen is bekend met (de organisaties in) de regio Noord-Holland en bezit actuele kennis van het vak.

Ons doel is om deelnemers aan een assessment altijd ‘met een plus’ de deur uit te laten gaan. Persoonlijke aandacht en maatwerk zijn hierbij voor ons cruciaal. Bij onze aanpak staat duidelijkheid, ontwikkelbaarheid, eigen regie en kwaliteit centraal. Wij zorgen ervoor dat de deelnemer, ongeacht het eindresultaat, het assessment als leerzaam, zorgvuldig en prettig ervaart.

Het assessment is niet een doel op zich, maar een belangrijk middel om de ontwikkeling van medewerkers een boost te geven. Daarom besteden we ook uitgebreid aandacht aan de vertaalslag van de uitkomsten van een assessmentdag naar een concreet ontwikkeladvies.

Online assessments

Vanwege alle recente ontwikkelingen rondom Corona is onze assessmentdienstverlening ook digitaal beschikbaar. Ook bij online assessments voeren we onze persoonlijke en zorgvuldige aanpak door. We zorgen ervoor dat deelnemers, ondanks de afstand, zich comfortabel voelen en zich van hun beste kant kunnen laten zien.

In 4 stappen naar een assessment

 

Meer informatie?

Bel ons: 072 512 52 30.

Nieuws
09-02-2021
In je joggingbroek en blouse in de zoommeeting, terwijl je op de achtergrond een stemmetje ...
24-07-2020
Vanwege het overweldigende aantal aanmeldingen voor het gratis ontwikkeladvies onder de NL Leert Door subsidie, heeft de ...
14-05-2020
Een aantal weken geleden vroegen we organisaties in Noord-Holland naar de impact van Corona op ...
Bekijk overige nieuws berichten
Nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of instagram of verbind met Linked in.
Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.