HR analytics

Door gebruik te maken van HR analytics krijg je de mogelijkheid om de bedrijfsvoering en medewerkersbeleving op basis van feiten en cijfers te optimaliseren. Wij onderzoeken, analyseren en komen met een -door data onderbouwd- advies waarmee je direct aan de slag kunt.

 

Ja, ik wil meer weten

Soorten HR analytics

Meer info over HR analytics

HR analytics bij H&S Adviesgroep is altijd maatwerk. Wij maken vooraf een plan van aanpak waarin zowel de vraagstelling, het beoogde doel als de specifieke werkwijze staan omschreven.

Met HR analytics neem je beslissingen op basis van objectieve data, in plaats van met een onderbuikgevoel. Met gebruik van data-analyse, neemt de kwaliteit en de waarde van beslissingen toe. Om als HR van strategische waarde te kunnen zijn en blijven, is deze ontwikkeling van cruciaal belang. Met HR analytics krijg je antwoord op vaak complexe vraagstukken binnen de organisatie, zoals medewerkersbetrokkenheid, prestaties en verloop.

Onze experts helpen bij het afstemmen van de juiste vraag. We bepalen welke data nodig is om het onderzoek goed te kunnen uitvoeren, we controleren de data en voeren de analyse uit. De interpretatie van de resultaten wordt gepresenteerd in een rapportage, met daarbij advies met betrekking tot de opvolging. Tot slot is van belang dat HR analytics onderdeel wordt van het proces, waarbij ook de vervolgacties worden geanalyseerd. H&S Adviesgroep hecht veel belang aan helder en concreet advies, zodat het niet blijft bij abstracte resultaten maar je er binnen de organisatie écht mee aan de slag kunt.

Jeroen Veerman, Directeur

Wil jij aan de slag met HR analytics?

Neem contact op met Jeroen

Voor wie wij werken

H&S Adviesgroep werkt voor organisaties in Noord-Holland Noord, van verschillende omvang, uit diverse branches en elk met een ander vraagstuk op het gebied van organisatieadvies, teamontwikkeling en HR.