HR advies

Wij geven maatwerkadvies over én ondersteunen bij HR vraagstukken, van operationeel, tactisch en strategisch niveau. Met modern, passend en professioneel HR beleid zorg jij ervoor dat jouw processen op orde zijn en dat je de juiste talenten kunt ontwikkelen en behouden.

 

Ja, ik wil meer weten

Soorten HR advies

HR advies om te groeien

Performance Management

In onze performance management trajecten begeleiden we organisaties bij het opzetten en/of versterken van hun performance management cyclus om tot een goed functionerend en faciliterend instrument te komen waarin de medewerker centraal staat.

Krijg grip op al je hr zaken

Grip op HR

Behoefte aan grip op jouw HR? Met behulp van deze dienst helpen en ondersteunen wij mkb-ondernemers op een laagdrempelige manier bij HR vraagstukken.

HR legal scan uitvoeren om je rechten te weten

HR legal scan

Met de HR legal scan krijg je zicht op de vastlegging en arbeidsrechtelijke correctheid van personeelsdossiers. Wij brengen in kaart welke zaken in orde zijn,  welke punten aandacht behoeven en waar  je eventueel risico loopt.

Laat een hr scan uitvoeren

HR scan

De HR Scan is erop gericht inzicht te geven in het niveau en de effectiviteit van de huidige HR processen en het beleid. Op objectieve wijze geven wij jou inzicht op kwaliteiten en verbeterkansen.

Meer info over HR Advies

Wij zorgen er altijd voor dat onze aanpak bij HR vraagstukken is afgestemd op de vraag. We halen de vraag op, denken met je mee en zien toe op het gewenste resultaat.

Als organisatie, klein of groot, loop je altijd tegen vraagstukken aan als het gaat om je medewerkers. Het kan de reden zijn dat de groei van de organisatie stagneert, maar het kan ook zijn dat door te kort aandacht voor HR, medewerkers vertrekken. Wij kunnen je adviseren in het opzetten van een stevig fundament op HR, dit uit handen nemen of uitvoering geven aan het HR beleid.

Onze HR consultants helpen bij het in kaart brengen van jouw behoefte. Samen kijken we naar waar we kunnen ontzorgen, maar vooral ook naar waar onze hulp niet nodig is om het beleid zo goed mogelijk binnen eigen organisatie te borgen. Daarbij gaat het niet alleen om een snelle oplossing, maar vooral de juiste ondersteuning om als organisatie op de lange termijn doelen te behalen en het optimale uit je medewerkers te halen. Als H&S Adviesgroep zijn wij graag jouw sparringpartner, waar je met alle HR-gerelateerde zaken terecht kunt.

Jeroen Veerman, Directeur

Wil jij HR advies?

Neem contact op met Jeroen

Voor wie wij werken

H&S Adviesgroep werkt voor organisaties in Noord-Holland Noord, van verschillende omvang, uit diverse branches en elk met een ander vraagstuk op het gebied van organisatieadvies, teamontwikkeling en HR.