Monique Dijkhuizen

Senior Consultant

Betrokken, oprecht en oplossingsgericht

Ik werk sinds september 2021 als senior HR consultant development bij H&S Adviesgroep. Ik ben onder andere werkzaam geweest als manager in de uitzend- en reïntegratiebranche. Daarna heb ik 15 jaar gewerkt bij een landelijk HR adviesbureau als senior consultant recruitment en consultant development. Zo heb ik in de loop der jaren veel ervaring en expertise opgebouwd op het gebied van loopbaanbegeleiding, assessments, coaching, leiderschapsontwikkeling, vitaliteit en teamontwikkeling.

Na het VWO heb ik succesvol mijn HBO studie Hotelmanagement afgerond. Daarnaast heb ik een leergang positieve psychologie gevolgd en beschik ik over een HBO+ registerdiploma coaching.

Mijn drijfveren

Het geeft mij energie als ik organisaties, teams of personen zie groeien en kan bijdragen aan de ontwikkeling van anderen. Ik haal er veel voldoening uit om gezamenlijk te onderzoeken hoe we talenten, drijfveren en ambities het beste tot hun recht kunnen laten komen.

Niets is leuker dan terug te krijgen dat mensen door onze ondersteuning verder gekomen zijn.

Naast het werk

Ik geniet van het gezelschap van vrienden. Gezellig samen uit eten gaan of iets ondernemen geeft mij veel plezier. Daarnaast wandel of fiets ik graag in de natuur.

Monique Dijkhuizen

Neem contact op met Monique