Executive Coaching

Hoe kan ik, binnen het complexe (politieke) krachtenveld waarin ik opereer, meer invloed uitoefenen op de verschillende stakeholders? Hoe versterk ik de wendbaarheid van mijn organisatie en speel ik adequater in op de veranderingen in de maatschappij? Hoe creëer ik een omgeving van betrokkenheid en optimale samenwerking? En hoe versterk ik mijn persoonlijke effectiviteit in deze belangrijke sleutelpositie?

Dit zijn slechts een paar vragen waar jij als eindverantwoordelijke mee kunt zitten. Als bestuurder, DGA, ondernemer, directeur of topmanager rust er een zware verantwoordelijkheid op je schouders. Er wordt van je verwacht dat je een visie hebt op de toekomst, veranderingen in gang zet, keuzes durft te maken en dat je mensen weet te motiveren, te verbinden en te inspireren. Daarnaast heb je een voorbeeldfunctie, ben je één van de cultuurdragers binnen de organisatie en opereer je in een complex speelveld met verschillende stakeholders.

Vaak ligt alles wat je doet en iedere beslissing die je neemt onder een vergrootglas. Het is dan ook fijn om je als executive te laten adviseren en ondersteunen door een onafhankelijke coach. Iemand die jou helpt om in de toekomst nog effectiever te handelen en je impact en beïnvloedend vermogen versterkt.

Executive coaching bij H&S Adviesgroep

Onze executive coaches onderscheiden zich doordat zij tijdens de coaching zowel op de persoon als op de complexe context en het krachtenveld van de executive aansluiten. Het kunnen duiden van complexe ontwikkelingen op sociaal-maatschappelijk, technologisch, politiek en economisch vlak zien wij dan ook als een voorwaarde om jou goed te kunnen begeleiden. Daarnaast zijn wij in staat om als kritisch en onafhankelijk sparringpartner te fungeren en schromen wij niet om jou een spiegel voor te houden.

Executive Coaching en Top Management coaching is echt maatwerk. Tijdens een uitvoerige intake verkennen wij jouw verwachtingen en formuleren wij samen de coachvraag. Vaak zijn 3 tot 6 sessies al voldoende om je met een aantal prangende vraagstukken verder te helpen.

Monique Dijkhuizen

Meer info over executive coaching?

Neem contact op met Monique