Regio Talent

Regio Talent is een Werving & Selectie bureau dat zich niet alleen richt op startend talent, maar ook op ervaren managers met een afgeronde HBO of WO opleiding tot een fulltime bruto vast salarisniveau van € 80.000.- per jaar. En alles wat daar tussen zit.

Bemiddelen én begeleiden

Regio Talent onderscheidt zich in de markt door niet alleen kandidaten naar werk te bemiddelen, maar kandidaten ook te begeleiden in het maken van loopbaankeuzes. De Regio Talent formule sluit aan op de wensen van kandidaten en biedt een uitstekende dienstverlening naar haar opdrachtgevers in het regionale bedrijfsleven.

Focus op NHN

Kenmerkend voor Regio Talent is de focus op Noord-Holland Noord, een onconventionele aanpak en directe communicatie. Vanzelfsprekend biedt Regio Talent de hoogste kwaliteit omdat zij daar haar bestaansrecht aan ontleent. Sinds de start in 2006 is Regio Talent uitgegroeid tot partner voor zowel werkzoekenden als werkgevers en sterk vertegenwoordigd in Noord-Holland Noord. Zie voor meer informatie www.regiotalent.nl of volg hen op LinkedIn of Twitter.

Regio Talent is 100% dochter en daarmee onderdeel van H&S Adviesgroep.

Nieuws
09-02-2021
In je joggingbroek en blouse in de zoommeeting, terwijl je op de achtergrond een stemmetje ...
24-07-2020
Vanwege het overweldigende aantal aanmeldingen voor het gratis ontwikkeladvies onder de NL Leert Door subsidie, heeft de ...
14-05-2020
Een aantal weken geleden vroegen we organisaties in Noord-Holland naar de impact van Corona op ...
04-07-2019
Regio Talent, zusterorganisatie van H&S Adviesgroep, ziet het als gezamenlijke verantwoordelijkheid om talenten uit de ...
Bekijk overige nieuws berichten
Nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of instagram of verbind met Linked in.
Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.