Werving en selectie

Organisaties zijn zo sterk als de mensen die er werken. H&S Adviesgroep versterkt de kracht van een organisatie door te ondersteunen bij het werven en selecteren van medewerkers. Mensen die écht bij de organisatie en bij de functie passen.

Drie labels

Werving & Selectie is een kernactiviteit van H&S Adviesgroep én dochterbedrijf Regio Talent. Onze Werving & Selectie activiteiten verrichten wij vanuit drie labels, met elk hun eigen focus.

Het niveau van de vacatures waarin wij bemiddelen ligt op HBO en WO niveau en het type kandidaat loopt uiteen van starter tot executive voor diverse beroepsgroepen. Het kan gaan om zowel een vaste als een tijdelijke invulling van een functie. Als rode draad door veel van onze activiteiten ligt onze focus op de regio Noord-Holland Noord (boven het Noordzeekanaal).

Onze drie labels zijn:

Bekijk hier alle vacatures

Nieuws
09-02-2021
In je joggingbroek en blouse in de zoommeeting, terwijl je op de achtergrond een stemmetje ...
24-07-2020
Vanwege het overweldigende aantal aanmeldingen voor het gratis ontwikkeladvies onder de NL Leert Door subsidie, heeft de ...
14-05-2020
Een aantal weken geleden vroegen we organisaties in Noord-Holland naar de impact van Corona op ...
11-09-2019
Connection Systems is een sterk groeiende en hightech, innovatieve organisatie en richt zich o.a. op ...
04-07-2019
Regio Talent, zusterorganisatie van H&S Adviesgroep, ziet het als gezamenlijke verantwoordelijkheid om talenten uit de ...
Bekijk overige nieuws berichten
Nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of instagram of verbind met Linked in.
Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.