Strategieontwikkeling

Een heldere visie en missie. Het zijn de pijlers van een succesvolle organisatiestrategie. H&S Adviesgroep helpt bij het formuleren hiervan. We begeleiden organisaties bij het richting geven aan de organisatiestrategie. H&S Adviesgroep is een klankbord. We geven ondersteuning bij het bepalen van een (nieuwe) koers. En helpen met de afstemming tussen de strategie en de organisatie.

Het strategisch plan stelt eisen aan de inrichting van de organisatie. De kerncompetenties worden door vertaald naar competenties voor de medewerkers op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Deze competenties en de daaraan verbonden prestatie-indicatoren vormen vervolgens belangrijke bouwstenen voor de HR-instrumenten.

Kenmerkend voor onze aanpak is dat deze niet ééndimensionaal is, maar dat wij vragen vanuit een breder perspectief benaderen. We passen hierbij het ‘ESH-model’ voor organisatie analyse toe. Dit model onderscheidt zes organisatie aspecten die in evenwicht met elkaar moeten zijn. Er is samenhang en de aspecten zijn heterogeen van karakter. Het model heeft bewezen zeer effectief te zijn.

Onze diensten

Onze diensten op het gebied van Strategie & Organisatieontwikkeling hebben betrekking op:
Organisatieonderzoek
Medewerkers onderzoek
Organisatie inrichting
Begeleiden Directieteams / Management teams
Begeleiden strategieformulering

Meer weten over wat we kunnen betekenen bij het ontwikkelen en implementeren van de organisatie strategie? Geheel vrijblijvend geven we advies. Advies waar u iets mee kunt. H&S Adviesgroep heeft alle kennis en kunde. En bovendien veel ervaring.

Nieuws
09-02-2021
In je joggingbroek en blouse in de zoommeeting, terwijl je op de achtergrond een stemmetje ...
24-07-2020
Vanwege het overweldigende aantal aanmeldingen voor het gratis ontwikkeladvies onder de NL Leert Door subsidie, heeft de ...
14-05-2020
Een aantal weken geleden vroegen we organisaties in Noord-Holland naar de impact van Corona op ...
04-07-2019
Regio Talent, zusterorganisatie van H&S Adviesgroep, ziet het als gezamenlijke verantwoordelijkheid om talenten uit de ...
Bekijk overige nieuws berichten
Nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of instagram of verbind met Linked in.
Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.