HR support

Organisaties die groeien komen op een punt dat het inrichten van een HR afdeling een stap te ver is, maar dat er wel degelijk behoefte is aan meer HR kennis en ervaring. Extra ondersteuning is gewenst.

Een succesvol concept van H&S Adviesgroep is ‘Uw Personeelsmanager’. Een ervaren interim HRM professional die een dag of dagdeel in de week, op tijdelijke basis de organisatie komt versterken.

Uw Personeelsmanager

Zie ‘Uw Personeelsmanager’ als een gids op het gebied van Human Resources. Hij of zij is fulltime bereikbaar, maar periodiek aanwezig. Vaak gaan wij uit van een vooraf overeengekomen aantal adviesuren per maand. Hierbinnen worden alle reguliere HR werkzaamheden uitgevoerd op locatie. Praktische en strategische HR ondersteuning met een vaste regelmaat, tegen vooraf inzichtelijke kosten. Centraal hierbij staat natuurlijk de vraag welke taken gewenst zijn om uit te besteden.

Werkzaamheden

  • Administratie, opstellen overeenkomsten, correspondentie, e.d.;
  • Uitvoeren van taken gerelateerd aan de HR cyclus en de instrumenten daarbinnen (Werving & Selectie, beoordelingsgesprekken, beloning, verzuimbegeleiding, opleiding- en ontwikkelingsadvies, ontslag, re-integratie, conflictsituaties);
  • Het ontwikkelen en implementeren van HR instrumenten, zoals functiebeschrijving, beoordelings- en beloningssystemen, opstellen of wijzigen van arbeidsovereenkomsten dan wel arbeidsvoorwaardenregelingen;
  • Ondersteunen in de uitvoering van het HR beleid.

H&S Adviesgroep heeft meerdere consultants in dienst die deze werkzaamheden uit kunnen voeren. Afhankelijk van de wensen en behoeften kunnen zij voor de duur van een project werkzaamheden verrichten, dan wel wekelijks/tweewekelijks HR taken oppakken.

Meer weten? Lees eens één van onze cases, of neem contact met ons op. We lichten we onze aanpak graag toe.

Recente nieuwsartikelen
12-10-2018
Voortgangsgesprekken onder de loep De discussie over het al dan niet afschaffen van de HR ...
12-10-2018
In de media worden de tekortkomingen van beoordelingsgesprekken veel besproken. Alle reden om de gesprekken ...
29-05-2018
Benieuwd naar nieuwe mogelijkheden om het beoordelen (opnieuw) vorm te geven binnen jouw organisatie? Regelmatig ...
23-05-2018
- Een rubriek over onze oud-stagiaires - NAAM Charlotte Maas | STAGEJAAR 2015 | NU ...
Bekijk overige nieuws berichten
Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of verbind met Linked in.
Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.