HR support

Organisaties die groeien komen op een punt dat het inrichten van een HR afdeling een stap te ver is, maar dat er wel degelijk behoefte is aan meer HR kennis en ervaring. Extra ondersteuning is gewenst.

Een succesvol concept van H&S Adviesgroep is ‘Uw Personeelsmanager’. Een ervaren interim HRM professional die een dag of dagdeel in de week, op tijdelijke basis de organisatie komt versterken.

Uw Personeelsmanager

Zie ‘Uw Personeelsmanager’ als een gids op het gebied van Human Resources. Hij of zij is fulltime bereikbaar, maar periodiek aanwezig. Vaak gaan wij uit van een vooraf overeengekomen aantal adviesuren per maand. Hierbinnen worden alle reguliere HR werkzaamheden uitgevoerd op locatie. Praktische en strategische HR ondersteuning met een vaste regelmaat, tegen vooraf inzichtelijke kosten. Centraal hierbij staat natuurlijk de vraag welke taken gewenst zijn om uit te besteden.

Werkzaamheden

  • Administratie, opstellen overeenkomsten, correspondentie, e.d.;
  • Uitvoeren van taken gerelateerd aan de HR cyclus en de instrumenten daarbinnen (Werving & Selectie, beoordelingsgesprekken, beloning, verzuimbegeleiding, opleiding- en ontwikkelingsadvies, ontslag, re-integratie, conflictsituaties);
  • Het ontwikkelen en implementeren van HR instrumenten, zoals functiebeschrijving, beoordelings- en beloningssystemen, opstellen of wijzigen van arbeidsovereenkomsten dan wel arbeidsvoorwaardenregelingen;
  • Ondersteunen in de uitvoering van het HR beleid.

H&S Adviesgroep heeft meerdere consultants in dienst die deze werkzaamheden uit kunnen voeren. Afhankelijk van de wensen en behoeften kunnen zij voor de duur van een project werkzaamheden verrichten, dan wel wekelijks/tweewekelijks HR taken oppakken.

Meer weten? Lees eens één van onze cases, of neem contact met ons op. We lichten we onze aanpak graag toe.

Nieuws
09-02-2021
In je joggingbroek en blouse in de zoommeeting, terwijl je op de achtergrond een stemmetje ...
24-07-2020
Vanwege het overweldigende aantal aanmeldingen voor het gratis ontwikkeladvies onder de NL Leert Door subsidie, heeft de ...
14-05-2020
Een aantal weken geleden vroegen we organisaties in Noord-Holland naar de impact van Corona op ...
04-07-2019
Regio Talent, zusterorganisatie van H&S Adviesgroep, ziet het als gezamenlijke verantwoordelijkheid om talenten uit de ...
Bekijk overige nieuws berichten
Nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of instagram of verbind met Linked in.
Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.