Belonen als HR instrument. Hoe?

De vormgeving van vaste en variabele beloningsstructuren (loongebouw, bonusregeling, winstdelingsregeling) is in de praktijk vaak lastig. Koppeling van de beloningsstructuur aan de beoordelingssystematiek leidt echter tot sturingsmogelijkheden, gericht op het leveren van een bijdrage aan het realiseren van de doelstellingen.

Door middel van benchmarking verschaffen we inzicht in de marktconformiteit van salarissen of andere arbeidsvoorwaarden. Bronnen die we hiervoor gebruiken zijn verschillende salarisonderzoeken op landelijk niveau en/of op brancheniveau. Ook voeren we jaarlijks zelf een Regionaal Beloningsonderzoek uit in de regio Noord-Holland Noord. Op basis van de uitkomsten van de benchmark kunnen we bepalen of het beloningsbeleid van een organisatie al dan niet aanpassing behoeft.

Tot slot hebben we veel ervaring met het inrichten van het arbeidsvoorwaardenpakket. We ondersteunen bij de ontwikkeling en vastlegging van eigen arbeidsvoorwaardenregelingen, harmonisatie van arbeidsvoorwaarden in geval van fusies en overnames en het screenen van arbeidsvoorwaardenregelingen of personeelshandboeken. Ook begeleiden we trajecten rondom medezeggenschap.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Nieuws
09-02-2021
In je joggingbroek en blouse in de zoommeeting, terwijl je op de achtergrond een stemmetje ...
24-07-2020
Vanwege het overweldigende aantal aanmeldingen voor het gratis ontwikkeladvies onder de NL Leert Door subsidie, heeft de ...
14-05-2020
Een aantal weken geleden vroegen we organisaties in Noord-Holland naar de impact van Corona op ...
04-07-2019
Regio Talent, zusterorganisatie van H&S Adviesgroep, ziet het als gezamenlijke verantwoordelijkheid om talenten uit de ...
Bekijk overige nieuws berichten
Nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of instagram of verbind met Linked in.
Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.