Performance Management

Anno nu gaan de (economische) ontwikkelingen snel. Aan organisaties de schone taak mee te gaan. Zichzelf continu blijven ontwikkelen en verbeteren om zo de opgestelde organisatiestrategie te behalen. Performance Management helpt hierbij.
Door de combinatie van sturen op gedrag (competenties) en sturen op resultaten (KPI's) worden de organisatiedoelstellingen vertaald tot het niveau van de individuele medewerker. Gewenst gedrag, persoonlijke groei en ontwikkeling worden gestimuleerd en gerealiseerd.

Met Performance Management behaalt de organisatie effectief én efficiënt de doelstellingen met gemotiveerde medewerkers. De doelstellingen zijn namelijk transparant, realistisch en ambitieus, maar gerelateerd aan de strategie. Medewerkers zijn hierdoor op de hoogte, weten wat ze moeten doen en hoe ze dat moeten doen.

Doel van Performance Management

Het doel van Performance Management is het inzichtelijk maken en sturen op de bijdrage van de individuele medewerker aan de organisatiedoelstellingen. Maar het zorgt er ook voor dat talent optimaal wordt ingezet en de juiste medewerker op de juiste plek zit. Daarnaast legt Performance Management de basis voor beloning en ontwikkeling.

Performance Management binnen uw organisatie? Vraag ons eens een blik te werpen op uw beleid. Geheel vrijblijvend geven we advies. Advies waar u iets mee kunt. H&S Adviesgroep heeft alle kennis en kunde aangaande Performance Management in huis. En bovendien veel ervaring.

Nieuws
03-06-2020
De coronacrisis dwingt veranderingen in onze samenleving en daarmee ook in onze arbeidsmarkt af. Voor ...
14-05-2020
Een aantal weken geleden vroegen we organisaties in Noord-Holland naar de impact van Corona op ...
12-05-2020
Voorstel H&S Adviesgroep mbt A&O fonds Corona   Wil je eens verder praten? Mail gerust ...
20-04-2020
7 tips voor een inwerk-/onboardingsprogramma ‘op afstand’ (online) Dit zijn zeven tips die ervoor kunnen ...
30-03-2020
Aarzeling om iemand 'op afstand' aan te nemen? Nu we bijna allemaal thuiswerken of in ...
11-09-2019
Connection Systems is een sterk groeiende en hightech, innovatieve organisatie en richt zich o.a. op ...
04-07-2019
Regio Talent, zusterorganisatie van H&S Adviesgroep, ziet het als gezamenlijke verantwoordelijkheid om talenten uit de ...
Bekijk overige nieuws berichten
Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of verbind met Linked in.
Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.