Performance Management

Anno nu gaan de (economische) ontwikkelingen snel. Aan organisaties de schone taak mee te gaan. Zichzelf continu blijven ontwikkelen en verbeteren om zo de opgestelde organisatiestrategie te behalen. Performance Management helpt hierbij.
Door de combinatie van sturen op gedrag (competenties) en sturen op resultaten (KPI's) worden de organisatiedoelstellingen vertaald tot het niveau van de individuele medewerker. Gewenst gedrag, persoonlijke groei en ontwikkeling worden gestimuleerd en gerealiseerd.

Met Performance Management behaalt de organisatie effectief én efficiënt de doelstellingen met gemotiveerde medewerkers. De doelstellingen zijn namelijk transparant, realistisch en ambitieus, maar gerelateerd aan de strategie. Medewerkers zijn hierdoor op de hoogte, weten wat ze moeten doen en hoe ze dat moeten doen.

Doel van Performance Management

Het doel van Performance Management is het inzichtelijk maken en sturen op de bijdrage van de individuele medewerker aan de organisatiedoelstellingen. Maar het zorgt er ook voor dat talent optimaal wordt ingezet en de juiste medewerker op de juiste plek zit. Daarnaast legt Performance Management de basis voor beloning en ontwikkeling.

Performance Management binnen uw organisatie? Vraag ons eens een blik te werpen op uw beleid. Geheel vrijblijvend geven we advies. Advies waar u iets mee kunt. H&S Adviesgroep heeft alle kennis en kunde aangaande Performance Management in huis. En bovendien veel ervaring.

Nieuws
09-02-2021
In je joggingbroek en blouse in de zoommeeting, terwijl je op de achtergrond een stemmetje ...
24-07-2020
Vanwege het overweldigende aantal aanmeldingen voor het gratis ontwikkeladvies onder de NL Leert Door subsidie, heeft de ...
14-05-2020
Een aantal weken geleden vroegen we organisaties in Noord-Holland naar de impact van Corona op ...
04-07-2019
Regio Talent, zusterorganisatie van H&S Adviesgroep, ziet het als gezamenlijke verantwoordelijkheid om talenten uit de ...
Bekijk overige nieuws berichten
Nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of instagram of verbind met Linked in.
Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.