HR beleid

Elke organisatie wil talent behouden. Daar is geen speld tussen te krijgen. Het is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Want hoe houd je dat talent vast? Er zijn verschillende HR instrumenten die ingezet kunnen worden. Instrumenten die hun succes hebben bewezen. Alleen zonder fundament werken ze niet. En dat fundament heet het HR beleid. Dat moet staan als een huis. Het is de basis die op orde moet zijn.

Het inzetten van goed HR beleid vergroot namelijk het succes van de organisatie. Het ontbreken betekent een risico. Gemotiveerde medewerkers houden een bedrijf gezond. Ongemotiveerde medewerkers kunnen zorgen voor een slechte bedrijfscultuur.

Link

De link tussen missie en visie, gekoppeld aan de strategische doelstellingen én het optimaal inzetten van talent wordt steeds belangrijker. De medewerker wil zich, naast het hebben van de standaard arbeidsvoorwaarden, vooral ook betrokken voelen bij de organisatie. Een goed HR-beleid concentreert zich juist hierop. Naast aandacht voor het aantrekken van de juiste talenten, ligt de focus ook op het ontwikkelen en behouden van het aanwezige talent.

Een tweetal tools om het fundament van het HR beleid stevig neer te zetten :

Nieuws
09-02-2021
In je joggingbroek en blouse in de zoommeeting, terwijl je op de achtergrond een stemmetje ...
24-07-2020
Vanwege het overweldigende aantal aanmeldingen voor het gratis ontwikkeladvies onder de NL Leert Door subsidie, heeft de ...
14-05-2020
Een aantal weken geleden vroegen we organisaties in Noord-Holland naar de impact van Corona op ...
Bekijk overige nieuws berichten
Nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of instagram of verbind met Linked in.
Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.