Workshop ‘Beoordelingsgesprekken Voeren’ bij Losberger De Boer
Losberger De Boer

Met het einde van het jaar in zicht staan bij veel organisaties in Noord Holland Noord de beoordelingsgesprekken weer op de planning. In een veranderende tijd waarin schaarste van talent centraal staat, kun je als leidinggevende het verschil maken. Maar hoe zorg je ervoor dat beoordelingsgesprekken ook inspiratie kunnen geven? Hoe zorg je als groep leidinggevenden voor uniformiteit in de beoordeling? En hoe kun je medewerkers motiveren om ook zelf verantwoordelijkheid te nemen?

H&S Adviesgroep heeft de leidinggevenden van Losberger De Boer getraind in het voeren van beoordelingsgesprekken. De insteek van deze training was het koppelen van beoordelingen aan Duurzame Inzetbaarheid. Hoe kun je een beoordelingsgesprek gebruiken om medewerkers niet alleen te motiveren, maar ook (weer) bewust te maken van het belang om duurzaam inzetbaar te blijven? Aan de hand van een gezamenlijke workshop en individuele coachingsgesprekken zijn de leidinggevenden klaargestoomd voor de beoordeling van hun medewerkers. Een aanpak met de focus op zowel talenten als ontwikkelpunten, een continue dialoog en meer verantwoordelijkheid van medewerkers bij het realiseren van doelen.


Recente nieuwsartikelen
12-10-2018
Voortgangsgesprekken onder de loep De discussie over het al dan niet afschaffen van de HR ...
12-10-2018
In de media worden de tekortkomingen van beoordelingsgesprekken veel besproken. Alle reden om de gesprekken ...
Bekijk overige nieuws berichten
Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of verbind met Linked in.
Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.