UITGEVLOGEN: Charlotte Maas
- Een rubriek over onze oud-stagiaires -
NAAM Charlotte Maas | STAGEJAAR 2015 | NU WERKZAAM BIJ Braas Brood- en Banketbakkerij ALS Personeelsfunctionaris.

CHARLOTTE komt oorspronkelijk uit Heiloo en woont momenteel in Egmond aan de Hoef. Tijdens haar derde studiejaar HBO HRM liep ze stage bij H&S Adviesgroep. Het was een combistage met Stichting Huis van het Werk, een stichting waar H&S Adviesgroep aan is verbonden. Charlotte hield zich onder andere bezig met het opstellen van zoekprofielen voor outplacement kandidaten, waarna zij ging jobsearchen voor deze kandidaten. Charlotte: “Ik werd betrokken bij de gesprekken met outplacementkandidaten zodat ik inzicht kreeg in de aanpak van gesprekken en ik gerichter op zoek kon naar een baan voor de desbetreffende kandidaat.”

“Voor mij is het echt een uitdaging om het HR beleid goed neer te zetten!”

Nadat Charlotte ervaring had opgedaan op het gebied van HR, is ze aan het werk gegaan als personeelsfunctionaris bij Braas Brood- en Banketbakkerij in Obdam: “Het is een familiebedrijf; een nuchter bedrijf waar hard gewerkt wordt en met korte communicatielijnen. Het bedrijf is enorm gegroeid en het HR beleid moet worden geprofessionaliseerd en geoptimaliseerd. Ik ben bezig om verschillende beleidsdocumenten te herschrijven en te verbeteren.”
Charlotte heeft altijd gewerkt in Noord-Holland Noord en wil dit ook graag blijven doen. “Ik ben voornamelijk bekend met familiebedrijven in de regio. Dit zijn nuchtere bedrijven waar mensen werken met hart voor de zaak. Korte lijnen en makkelijk communiceren.”

“Blijf in gesprek met de medewerkers over het versterken, verbinden en inspireren van talent.”

Charlotte geeft organisaties in Noord-Holland Noord het volgende mee over het versterken, verbinden en inspireren van talent: “Blijf altijd in gesprek met medewerkers over de invulling van deze onderwerpen. Zo kan je hier goed op inspelen.”


Nieuwsartikelen
04-02-2019
  Wat was de aanleiding voor inzet van een teamontwikkeltraject? Wij zijn een relatief jonge ...
04-01-2019
Voortgangsgesprekken onder de loep De discussie over het al dan niet afschaffen van de HR ...
20-12-2018
In de media worden de tekortkomingen van beoordelingsgesprekken veel besproken. Alle reden om de gesprekken ...
Bekijk overige nieuws berichten
Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of verbind met Linked in.
Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.