Subsidieregeling NL leert door!

In het kader van het crisisprogramma 'NL leert door' is vanaf augustus voor iedereen gratis ontwikkeladvies beschikbaar! Deze regeling van de overheid is op 24 juli gepubliceerd, maar wat houdt het precies in?
Iedereen komt in aanmerking

De regeling is beschikbaar voor iedereen woonachtig in NL, tot de pensioengerechtigde leeftijd. Of je werkzoekend bent, met of zonder uitkering, je baan dreigt te verliezen door de crisis, ZZP’er bent of een andere loopbaanvraag hebt, in elke situatie kun je bij ons terecht.

Gekwalificeerde loopbaancoach

Je wordt begeleid door een van onze gekwalificeerde loopbaancoaches. Deze coach heeft de juiste opleidingsachtergrond en ruime ervaring om jou te kunnen voorzien van het ontwikkeladvies. Wij zijn NOLOC gecertificeerd en hebben de kennis om jou hierin de juiste begeleiding te geven.

Het ontwikkeladvies

Het traject start met een arbeidsmarktscan waarin jouw persoonlijkheid en drijfveren in kaart worden gebracht, gekeken wordt naar passende loopbaanrichtingen en de kansen op de arbeidsmarkt. Vraag en aanbod is door de crisis veranderd, daarom kijken we naar de huidige kansen op de arbeidsmarkt. Daarnaast heb je 4 uur coaching en begeleiding van een van onze loopbaancoaches. De inhoud van deze gesprekken hangt af van jouw loopbaanvraag. Het traject wordt afgesloten met een persoonlijk ontwikkelplan, een concreet plan om zelf verder vorm te geven aan jouw ontwikkeling.

Maximum aantal trajecten bereikt

In de tijdsspanne van één maand hebben 22.000 mensen zich geregistreerd waardoor er vanaf nu helaas geen registraties voor deze subsidieplekken meer mogelijk zijn.

Wel kunnen we tegen vergoeding korte loopbaantrajecten aanbieden. Als je hier meer over wilt weten, neem dan contact met ons op!


Nieuws
24-07-2020
In het kader van het crisisprogramma 'NL leert door' is vanaf augustus voor iedereen gratis ...
14-05-2020
Een aantal weken geleden vroegen we organisaties in Noord-Holland naar de impact van Corona op ...
20-04-2020
7 tips voor een inwerk-/onboardingsprogramma ‘op afstand’ (online) Dit zijn zeven tips die ervoor kunnen ...
30-03-2020
Aarzeling om iemand 'op afstand' aan te nemen? Nu we bijna allemaal thuiswerken of in ...
11-09-2019
Connection Systems is een sterk groeiende en hightech, innovatieve organisatie en richt zich o.a. op ...
04-07-2019
Regio Talent, zusterorganisatie van H&S Adviesgroep, ziet het als gezamenlijke verantwoordelijkheid om talenten uit de ...
Bekijk overige nieuws berichten
Nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of instagram of verbind met Linked in.
Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.