Subsidieregeling NL leert door -- 50.000 nieuwe adviestrajecten vanaf december 2020

Vanwege het overweldigende aantal aanmeldingen voor het gratis ontwikkeladvies onder de NL Leert Door subsidie, heeft de overheid besloten om vanaf december nog eens 50.000 subsidieplaatsen beschikbaar te stellen. Wat houd deze subsidie nou precies in?
Iedereen komt in aanmerking

De regeling is beschikbaar voor iedereen woonachtig in NL, tot de pensioengerechtigde leeftijd. Of je werkzoekend bent, met of zonder uitkering, je baan dreigt te verliezen door de crisis, ZZP’er bent of een andere loopbaanvraag hebt, in elke situatie kun je bij ons terecht.

Gekwalificeerde loopbaancoach

Je wordt begeleid door een van onze gekwalificeerde loopbaancoaches. Al onze coaches hebben de juiste opleidingsachtergrond en ruime ervaring om jou te kunnen voorzien van een ontwikkeladvies waar jij mee verder kunt werken aan jouw loopbaan!

Het ontwikkeladvies

Het traject start met een arbeidsmarktscan waarin jouw persoonlijkheid en drijfveren in kaart worden gebracht, gekeken wordt naar passende loopbaanrichtingen en de kansen op de arbeidsmarkt. Vraag en aanbod is door de crisis veranderd, daarom kijken we naar de huidige kansen op de arbeidsmarkt. Daarnaast heb je 4 uur coaching en begeleiding van een van onze loopbaancoaches. De inhoud van deze gesprekken hangt af van jouw loopbaanvraag. Het traject wordt afgesloten met een persoonlijk ontwikkelplan, een concreet plan om zelf verder vorm te geven aan jouw ontwikkeling.

Alvast aan de slag?

Bel voor meer informatie met een van onze loopbaancoaches op 072 - 512 52 30.

Of meld je meteen aan voor een traject via deze LINK.

Wij zorgen er dan voor dat jouw aanmelding op 1 december meteen geregistreerd wordt.


Nieuws
09-02-2021
In je joggingbroek en blouse in de zoommeeting, terwijl je op de achtergrond een stemmetje ...
24-07-2020
Vanwege het overweldigende aantal aanmeldingen voor het gratis ontwikkeladvies onder de NL Leert Door subsidie, heeft de ...
14-05-2020
Een aantal weken geleden vroegen we organisaties in Noord-Holland naar de impact van Corona op ...
04-07-2019
Regio Talent, zusterorganisatie van H&S Adviesgroep, ziet het als gezamenlijke verantwoordelijkheid om talenten uit de ...
Bekijk overige nieuws berichten
Nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of instagram of verbind met Linked in.
Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.