Nieuwe stagiaire

Het team van Consultancy & Development binnen H&S Adviesgroep is per 5 december 2017 versterkt met de komst van Sara Oud. Sara is momenteel bezig met haar master Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Ze is 23 jaar en komt uit Alkmaar.

Sara: “In de aankomende 5 maanden ga ik me onder andere bezig houden met het (mede)ontwikkelen van een training omtrent het nieuwe beoordelen. Daarom ben ik ook bij de inspiratiesessie van donderdag 15 februari 2018 aanwezig. Daarnaast ga ik onderzoeken hoe er op dit moment in Noord-Holland Noord beoordeeld wordt. Ik kom graag in contact met bedrijven die vorm hebben gegeven aan het nieuwe beoordelen. Of bedrijven die op zoek zijn naar een andere invulling van hun huidige HR gesprekscyclus. Vind je het interessant om jouw organisatie hiervoor op te geven? Neem dan contact met mij op via info@hsadviesgroep.nl of via 072 - 512 52 30“.

Sara Oud

Recente nieuwsartikelen
12-10-2018
Voortgangsgesprekken onder de loep De discussie over het al dan niet afschaffen van de HR ...
12-10-2018
In de media worden de tekortkomingen van beoordelingsgesprekken veel besproken. Alle reden om de gesprekken ...
Bekijk overige nieuws berichten
Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of verbind met Linked in.
Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.