GP Groot

Om de drie jaar voert GP Groot een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) uit. Ook in dit jubileum jaar, waarin zij 100 jaar bestaan, is GP Groot nieuwsgierig naar de mening en betrokkenheid van medewerkers. H&S Adviesgroep heeft het onderzoek uitgevoerd in oktober 2017.

Er is, in de basis, gebruik gemaakt van de vragenlijst die in voorgaande jaren ook gehanteerd is. Hierdoor werd het mogelijk om te bekijken of de interventies en verbeteringen die in de afgelopen drie jaar doorgevoerd zijn, ook daadwerkelijk hebben geleid tot een hogere mate van tevredenheid.

Kernwaarden
In gezamenlijk overleg met de directie en HR voegen we enkele nieuwe vragen toe zodat het mogelijk wordt te onderzoeken in welke mate de kernwaarden van GP Groot ook daadwerkelijk beleefd worden.

Employee Net Promotor Score
Ook wordt er een vraag toegevoegd waardoor het mogelijk wordt de Employee Net Promotor Score (eNPS) te meten. De eNPS is een eenvoudige manier om het enthousiasme van de eigen medewerkers over de organisatie te meten. Het maakt inzichtelijk hoe waarschijnlijk het is dat een medewerker zijn/haar werkgever aanbeveelt bij bekenden.

"We zijn nieuwsgierig of medewerkers ons als werkgever aanbevelen bij bekenden en trots zijn op ons bedrijf", Herman op den Kelder, HR Manager bij GP Groot.

De tevredenheid is ten opzichte van 2014 op alle dimensies gestegen. Er is een eNPS score gemeten van 29. Een score van rond de 30 wordt over het algemeen als zeer goed beschouwd. GP Groot is trots op deze resultaten en gaat met veel vertrouwen met de aanbevelingen aan de slag.

“H&S heeft voor ons het MTO uitstekend georganiseerd en begeleid. Het eindrapport ziet er goed uit en de aanbevelingen dienen als input voor de jaarplannen van 2018”, Herman op den Kelder.

Ben jij benieuwd naar de vacatures van GP Groot, kijk dan op de website https://www.werkenbijgpgroot.nl/


Recente nieuwsartikelen
12-10-2018
Voortgangsgesprekken onder de loep De discussie over het al dan niet afschaffen van de HR ...
12-10-2018
In de media worden de tekortkomingen van beoordelingsgesprekken veel besproken. Alle reden om de gesprekken ...
Bekijk overige nieuws berichten
Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of verbind met Linked in.
Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.