Opdrachtgevers maken kennis met Serious Gaming

Vorige week hebben we een aantal opdrachtgevers kennis laten maken met Serious Gaming. Door de inzet van onze management game ‘Changesetter™’ wordt inzicht gegeven in de dynamiek van veranderprocessen en de invloed op teamleden en beslissingen, maar ook in de eigen leiderschapsvoorkeuren. In de workshop hebben de deelnemers ervaren hoe zij de game kunnen inzetten en wat het kan opleveren binnen hun organisatie.

H&S Adviesgroep zet de Changesetter™ in voor verschillende doeleinden, als onderdeel van een assessment tot teambuilding en van inzicht in leiderschapsvoorkeuren tot verandermanagement. Leren door te doen; dat is de insteek van Changesetter™, de nieuwe management game bij H&S Adviesgroep. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Monique Pluijmers via m.pluijmers@hsadviesgroep.nl of 06-46765808.

changesetter

Recente nieuwsartikelen
12-10-2018
Voortgangsgesprekken onder de loep De discussie over het al dan niet afschaffen van de HR ...
12-10-2018
In de media worden de tekortkomingen van beoordelingsgesprekken veel besproken. Alle reden om de gesprekken ...
Bekijk overige nieuws berichten
Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of verbind met Linked in.
Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.