Digitaal in C-crisis

Het omdraaien van de dagelijkse files op de A9 en A7 is onze 'Big Hairy Audacious Goal'; ons ultieme doel. Door het wegvallen van een groot deel van het woon-werk verkeer lijkt dat doel behaald. Hoe vergankelijk kan een doel zijn in deze rare tijden? We werken voor onze opdrachtgevers vanuit de overtuiging dat (talenten van) mensen het grote verschil maken in organisaties. Nu blijkt dat eens te meer een grote waarheid te zijn. De kracht om door te zetten, de creativiteit, de oplossingsgerichtheid, de sympathie en saamhorigheid. Allemaal zaken die zorgen dat mensen organisaties een betere versie van zichzelf laten worden en blijven. Wij hebben onze dienstverlening, die er op gericht is om het beste uit jezelf te halen als individu, team en organisatie, in snel tempo aangepast aan de huidige tijd. Door al onze dienstverlening op een digitale manier aan te bieden, blijven we organisaties in de regio versterken. We staan voor je klaar.

Birgitte, Esther, Serina, Sara, Ellen, Monique, Selma, Saskia, Sanna, Marianne, Digna, Vincent, Sem, Jolanda & Jeroen

Online Assessments

Vanwege alle recente ontwikkelingen rondom Corona is onze assessmentdienstverlening ook digitaal beschikbaar. Ook bij online assessments voeren we onze persoonlijke en zorgvuldige aanpak door. We zorgen ervoor dat deelnemers, ondanks de afstand, zich comfortabel voelen en zich van hun beste kant kunnen laten zien. Lees meer

Online Loopbaancoaching en Online Loopbaan APK's

Met onze (online) loopbaancoaching ondersteunen we kandidaten bij het vinden van antwoorden op actuele loopbaanvragen en bij het werken aan inzetbaarheid, nu en in de (nabije) toekomst. Ons 6-stappenplan geeft kandidaten (hernieuwd) inzicht en is erop gericht om met de opgedane inzichten actief aan de slag te gaan. Daarin werken we samen toe naar een concreet resultaat. Lees meer.

Psychologen voor mentale opvang tijdens Corona crisis
Wij ontzorgen (HR) managers, bij de mentale opvang van medewerkers. Telefonisch of via video calls staan we medewerkers en leidinggevenden bij, luisteren we, geven we advies, tips en handvatten. Ons team met ervaren Arbeids- & Organisatie psychologen staat klaar. Bel voor meer informatie 072 512 5230.
OPROEP:
Ben jij een werkgever in Noord-Holland (Noord)? We vragen jouw hulp voor het in kaart brengen van de impact van Corona op de regio. Start HIER de enquête en ontvang na afloop de resultaten per mail.
Contact

H&S Adviesgroep B.V. | Arcadialaan 28b | 1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl | 072 - 512 52 30


Nieuws
14-05-2020
Een aantal weken geleden vroegen we organisaties in Noord-Holland naar de impact van Corona op ...
12-05-2020
Voorstel H&S Adviesgroep mbt A&O fonds Corona   Wil je eens verder praten? Mail gerust ...
20-04-2020
7 tips voor een inwerk-/onboardingsprogramma ‘op afstand’ (online) Dit zijn zeven tips die ervoor kunnen ...
30-03-2020
Aarzeling om iemand 'op afstand' aan te nemen? Nu we bijna allemaal thuiswerken of in ...
11-09-2019
Connection Systems is een sterk groeiende en hightech, innovatieve organisatie en richt zich o.a. op ...
04-07-2019
Regio Talent, zusterorganisatie van H&S Adviesgroep, ziet het als gezamenlijke verantwoordelijkheid om talenten uit de ...
Bekijk overige nieuws berichten
Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of verbind met Linked in.
Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.