Nieuwsbrief H&S Adviesgroep

 

Ook in 2017 hebben wij onze bijdrage kunnen leveren aan een vitale regionale economie. Talenten werden geworven, teams en talenten gaven aandacht aan eigen ontwikkeling en er werd gewerkt aan HR-beleid om talenten te inspireren binnen Noord-Holland Noord organisaties. Onze klanten en kandidaten maakten het ons mogelijk deze bijdrage te leveren en wij kunnen terugkijken op én zijn dankbaar voor de mooie samenwerkingen en geweldige resultaten die wij samen behaald hebben.

Het team van H&S Adviesgroep en Regio Talent wenst u fijne feestdagen en een sprankelend 2018!

Hallo2018!

Ook dit jaar zijn wij partner van Hallo2018! Dé nieuwsjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord op maandag 8 januari 2018 van 16.30 tot 19.30 uur in het AZ/AFAS stadion in Alkmaar. Voor de tiende keer begint het nieuwe jaar met een groots en gezellig Hallo! De besturen van de deelnemende partners kijken uit naar jouw komst op Hallo2018!

Hallo 2018
Nieuwe stagiaire

Het team Consultancy & Development van H&S Adviesgroep is per 5 december 2017 versterkt met de komst van Sara Oud. Sara is momenteel bezig met haar master Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Ze is 23 jaar en komt uit Alkmaar. » lees meer ..

Losberger De Boer
Op zoek naar een Interim Manager?

Bel vrijblijvend voor meer informatie met Teun van Wijngaarden op 072 - 511 01 88 of kijk op onze site.

Regio Talent Werving & Selectie
Voor HBO/WO professionals - managers, onderdeel van H&S Adviesgroep.
www.regiotalent.nl
Nieuwjaarsborrel & opening

Een nieuw jaar, een nieuwe locatie; tijd om dit te vieren! In oktober zijn we verhuisd naar de Arcadialaan in Alkmaar. In deze inspirerende en stimulerende omgeving, met prachtig uitzicht, voelen wij ons nog sterker verbonden met de regio, onze opdrachtgevers en kandidaten. Om hier feestelijk bij stil te staan organiseren wij voor onze klanten op 25 januari 2018 een nieuwjaarsborrel in ons nieuwe kantoor. De persoonlijke uitnodiging hiertoe volgt binnenkort. Mocht je geen uitnodiging hebben gehad, maar wel graag een kop koffie komen drinken en ons kantoor willen bekijken, neem dan contact met ons op via info@hsadviesgroep.nl.

Regionaal Beloningsonderzoek

Elk jaar in de periode rond oktober/november wordt door ons het regionaal beloningsonderzoek gehouden. Een breed scala aan bedrijven deden dit jaar mee, waarvan maar liefst 41,03% actief zijn in de zakelijke dienstverlening. Alle regio’s in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal waren vertegenwoordigd. Ook dit jaar zien we een stijging in loonindexatie ten opzichte van vorig jaar. Van de bedrijven die hebben meegedaan met het onderzoek, is het salaris afgelopen jaar geïndexeerd met 1,68%. Dit vergeleken met 1,5% in het vorige jaar. Dit komt tevens boven het inflatieniveau uit van 1,30% (o.b.v. de cijfers van het CBS). Kortom, het resultaat is een mooi en inzichtelijk rapport voor bedrijven in onze regio!

Workshop ‘Beoordelingsgesprekken Voeren’ bij Losberger De Boer
Losberger De Boer

In de laatste maanden van dit jaar stonden bij veel organisaties in Noord-Holland Noord de beoordelingsgesprekken weer op de planning. Een uitgelezen kans om als leidinggevende het verschil te maken in een veranderende tijd waarin schaarste van talent centraal staat. Maar hoe zorg je ervoor dat beoordelingsgesprekken ook inspiratie kunnen geven? Hoe zorg je als groep leidinggevenden voor uniformiteit in de beoordeling? En hoe kun je medewerkers motiveren om ook zelf verantwoordelijkheid te nemen? Hier hebben wij de leidinggevenden van Losberger De Boer in getraind. » lees meer ..

Subsidie Loopbaanadvies

Vanuit het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is een tijdelijke subsidieregeling opgesteld voor loopbaanadvies. Deze is bestemd voor medewerkers van 45 jaar en ouder (of hun leidinggevenden) in een aantal geselecteerde beroepen (waaronder administratief medewerkers, verkoopmedewerkers, cateringmedewerkers, schoonmakers en toezichthouders). Deze subsidie stelt ons in staat om voor deze beroepsgroepen voordelig loopbaanadvies en/of training aan te bieden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? » lees meer ..

Meten is weten
Losberger De Boer

Om de drie jaar voert GP Groot een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) uit. Ook in dit jubileum jaar, waarin zij 100 jaar bestaan, is GP Groot nieuwsgierig naar de mening en betrokkenheid van medewerkers. H&S Adviesgroep heeft het onderzoek uitgevoerd in oktober 2017. Er is, in de basis, gebruik gemaakt van de vragenlijst die in voorgaande jaren ook gehanteerd is. Hierdoor werd het mogelijk om te bekijken of de interventies en verbeteringen die in de afgelopen drie jaar zijn doorgevoerd, ook daadwerkelijk hebben geleid tot een hogere mate van tevredenheid. » lees meer ..

Inspiratiesessie ‘Beoordelen in 2018’

Benieuwd naar nieuwe mogelijkheden om het beoordelen (opnieuw) vorm te geven binnen jouw organisatie? Op donderdag 15 februari 2018 organiseert H&S Adviesgroep een inspiratiesessie ‘Beoordelen in 2018’. Hoe ziet beoordelen anno 2018 er uit? Wat zijn de laatste trends? Hoe krijg je medewerkers mee? En hoe stimuleer je medewerkers om zelf verantwoordelijkheid te nemen? Wat werkt wel en wat juist niet? We hebben plaats voor 15 personen dus schrijf je snel in! » lees meer ..


Laatste nieuws
02-05-2018
De menselijke factor De slag om personeel is volop aan de gang in Noord-Holland Noord. ...
21-12-2017
  Ook in 2017 hebben wij onze bijdrage kunnen leveren aan een vitale regionale economie. ...
11-12-2017
Vanuit het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is een tijdelijke subsidieregeling opgesteld voor loopbaanadvies. ...
08-12-2017
  Benieuwd naar nieuwe mogelijkheden om het beoordelen (opnieuw) vorm te geven binnen jouw organisatie? ...
Bekijk overige nieuws berichten
Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of verbind met Linked in.
Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.