Corenso Edam produceert kokers voor o.a. het segment huishoudfolie, TTR, tape en labels. Corenso is onderdeel van een internationale holding, maar opereert als een zelfstandige unit met circa 55 medewerkers en een productie in 2-ploegendiensten. De organisatie in Edam is diverse malen overgenomen. Om duidelijkheid te krijgen in verdeling van taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden, heeft Grip op HR, dochteronderneming van H&S Adviesgroep, de bestaande functieprofielen geactualiseerd. Daarnaast geven de functieprofielen inzicht in het gewenste niveau en bijbehorende competenties, zodat in een volgende fase een start gemaakt kan worden met de ontwikkeling van medewerkers.

Recente cases
11-09-2019
Connection Systems is een sterk groeiende en hightech, innovatieve organisatie en richt zich o.a. op ...
10-08-2019
Corenso Edam produceert kokers voor o.a. het segment huishoudfolie, TTR, tape en labels. Corenso is ...
04-07-2019
Regio Talent, zusterorganisatie van H&S Adviesgroep, ziet het als gezamenlijke verantwoordelijkheid om talenten uit de ...
Bekijk overige nieuws berichten
Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of verbind met Linked in.
Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.