Loopbaancoaching

Hoe gaat de toekomst van mijn werk eruit zien? Pas ik nog wel in deze werkomgeving? Doe ik er goed aan om een opleiding te gaan volgen? Zo ja welke? Wat wil ik nu eigenlijk qua werk? Waar ben ik goed in en in wat voor soort functies kan ik mijn talent goed inzetten? Hoe zorg ik dat ik mijn netwerk nog beter kan benutten?

Met onze loopbaancoaching ondersteunen we je graag bij het vinden van antwoorden op actuele loopbaanvragen en bij het werken aan inzetbaarheid, nu en in de (nabije) toekomst. Ons 6 stappenplan geeft jou (hernieuwd) inzicht en is erop gericht om met de opgedane inzichten actief aan de slag te gaan. Daarin werken we samen toe naar een concreet resultaat.

Kenmerkend voor onze aanpak is dat je zelf de regie hebt over jouw loopbaantraject. Aan de hand van concrete opdrachten ga je zelf actief aan de slag en denken wij als loopbaancoach graag met je mee. Bekijk de video waar alles duidelijk wordt uitgelegd en onder de video staan de te volgen stappen die zowel afzonderlijk, gedeeltelijk als volledig zijn in te zetten.

6 stappenplan voor online loopbaancoaching

 

Meer informatie?

Bel ons: 072 512 52 30.

Zie ook

Nieuws
09-02-2021
In je joggingbroek en blouse in de zoommeeting, terwijl je op de achtergrond een stemmetje ...
24-07-2020
Vanwege het overweldigende aantal aanmeldingen voor het gratis ontwikkeladvies onder de NL Leert Door subsidie, heeft de ...
14-05-2020
Een aantal weken geleden vroegen we organisaties in Noord-Holland naar de impact van Corona op ...
Bekijk overige nieuws berichten
Nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of instagram of verbind met Linked in.
Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.