Teamleiders & afdelingsleiders

De meeste teamleiders en afdelingsleiders zijn ooit gestart als productiemedewerkers en doorgegroeid vanuit die rol naar een leidinggevende taak. Het zijn vaak medewerkers met een operationele werk- en denkwijze. De vaardigheden op het gebied van zelfleiderschap, leidinggeven en effectief communiceren zijn in het verleden tijdens hun basisopleidingen niet getraind.

Wijzen op verantwoordelijkheden

Uit de praktijk blijkt dat het medewerkers wijzen op verantwoordelijkheden voor teamleiders en afdelingsleiders soms nog als lastig ervaren wordt. Hier ligt echter een directe relatie met de verbetering van de kwaliteit van het productieproces.

Binnen H&S Adviesgroep zijn er diverse trainingsprogramma’s ontwikkeld, specifiek voor deze groep leiders. De diensten op het gebied van leiderschapsontwikkeling bij teamleiders en afdelingsleiders zijn altijd maatwerk. Alleen op die manier halen we het beste resultaat.

Meer weten? Lees de praktijkcases over onze ervaring met het trainen en coachen van teamleiders en afdelingsleiders, of neem contact met ons op!

Nieuws
09-02-2021
In je joggingbroek en blouse in de zoommeeting, terwijl je op de achtergrond een stemmetje ...
24-07-2020
Vanwege het overweldigende aantal aanmeldingen voor het gratis ontwikkeladvies onder de NL Leert Door subsidie, heeft de ...
14-05-2020
Een aantal weken geleden vroegen we organisaties in Noord-Holland naar de impact van Corona op ...
04-07-2019
Regio Talent, zusterorganisatie van H&S Adviesgroep, ziet het als gezamenlijke verantwoordelijkheid om talenten uit de ...
Bekijk overige nieuws berichten
Nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of instagram of verbind met Linked in.
Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.