Hollandse Vernieuwers

Hoe blijf je succesvol ondernemen en leiden als alles steeds verandert? Hoe vergroot je het innovatief vermogen van je organisatie? Deze tijd vraagt nieuwe manieren van organiseren en samenwerken. Hoe doe je dat?

Op deze vragen vindt H&S Adviesgroep het antwoord met het leiderschapsprogramma ‘Hollandse Vernieuwers’. Een programma voor modern en sterk leiderschap gebaseerd op het Noord-Hollandse karakter en de Noord-Hollandse handelsgeest.

De resultaten van het, inmiddels beproefde, recept liggen op het gebied van inzicht in en kennis van nieuwe manieren van organiseren, samenwerken en leiden, concrete handvatten voor transitie binnen de organisatie, groei in persoonlijk leiderschap en inspiratie, nieuwe ideeën en meer impact binnen de eigen organisatie.

Voor nieuwsgierige ondernemers

Hollandse Vernieuwers is een leiderschapsprogramma met boeiende kennissessies, sparring met experts en ontmoetingen met succesvolle rolmodellen. Voor nieuwsgierige ondernemers en leiders die willen vernieuwen, versnellen en verbinden.

Dit tijdperk van enorme transities, vraagt om een wakkere proactieve blik op de wereld om ons heen. Met Hollandse Vernieuwers werken we daarom van buiten naar binnen. We doen niet aan navelstaren, dan mis je de boot.

Wat gebeurt er in de omgeving, wat vraagt dat van mijn organisatie en welk leiderschap is nodig om dit te realiseren…?
Meer informatie

Nieuws
09-02-2021
In je joggingbroek en blouse in de zoommeeting, terwijl je op de achtergrond een stemmetje ...
24-07-2020
Vanwege het overweldigende aantal aanmeldingen voor het gratis ontwikkeladvies onder de NL Leert Door subsidie, heeft de ...
14-05-2020
Een aantal weken geleden vroegen we organisaties in Noord-Holland naar de impact van Corona op ...
04-07-2019
Regio Talent, zusterorganisatie van H&S Adviesgroep, ziet het als gezamenlijke verantwoordelijkheid om talenten uit de ...
Bekijk overige nieuws berichten
Nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of instagram of verbind met Linked in.
Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.