Duurzame inzetbaarheid

H&S Adviesgroep biedt een diversiteit aan trainingen en workshops. Inspireren, verbinden en versterken. Dat is het doel.

Bewustwording

Talent maakt het verschil. Wij zorgen ervoor dat het talent niet alleen tot uiting komt, maar ook dat het bloeit en groeit op de juiste plek. Duurzame inzetbaarheid noemen we dat.

Wanneer medewerkers zich bewust zijn van het feit dat ze talent hebben, welk talent ze hebben én hoe ze dat zo goed mogelijk kunnen inzetten, komt dit de individuele ontwikkeling alsmede het functioneren binnen de organisatie ten goede. Win-win voor zowel de medewerker als het bedrijf.

Bij duurzame inzetbaarheid draait het om bewustwording van talent en van eigen verantwoordelijkheid. Wat kun je goed en zit je met jouw talent wel op de juiste plek? Zo nee, welke rol, of welk bedrijf is dan wel geschikt? Dat zijn de te stellen vragen. De antwoorden en acties die daaruit voortvloeien leveren een optimaal rendement op voor zowel de medewerker, als de organisatie.

Aanbod is maatwerk

Het trainingsaanbod van H&S Adviesgroep is maatwerk. Altijd. Uiteraard kennen onze trainingen een basis van een aantal bewezen standaard trainingen en workshops. We passen deze echter aan, aan de hand van de wensen en behoeften van de deelnemers en de organisaties waar zij voor werken.

Meer weten? Lees eens één van onze cases, of neem contact met ons op. We lichten we onze aanpak en de verwachte resultaten graag toe.

Recente cases
11-09-2019
Connection Systems is een sterk groeiende en hightech, innovatieve organisatie en richt zich o.a. op ...
10-08-2019
Corenso Edam produceert kokers voor o.a. het segment huishoudfolie, TTR, tape en labels. Corenso is ...
04-07-2019
Regio Talent, zusterorganisatie van H&S Adviesgroep, ziet het als gezamenlijke verantwoordelijkheid om talenten uit de ...
02-04-2019
Pak die kans! Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt een subsidie beschikbaar voor ...
02-04-2019
Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt een subsidie beschikbaar voor voor het geven ...
Bekijk overige nieuws berichten
Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of verbind met Linked in.
Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.