Individuele ontwikkeling

Talent maakt het verschil. Ieder mens is uniek en kent een eigen kracht en ook zwakte. Het doel is om beide naar boven te halen om zo het individuele kunnen, maximaal te ontplooien. Bewustwording van het talent, daar gaat het om. Uiteindelijk levert dit zowel een positieve bijdrage op aan de organisatiedoelstellingen, alsmede aan de realisatie van persoonlijke ambitie.

Persoonlijke (individuele) ontwikkeling vraagt om een flinke dosis lef en dat steuntje in de rug. Bij dat laatste komen wij om de hoek kijken. Werken aan persoonlijke ontwikkeling betekent voor ons: groeien als persoon én als professional. Een duurzame verandering teweeg brengen via persoonlijke begeleiding en/of coaching.

Talent ontwikkelen en behouden

Medewerkers moeten passen in hun functie én binnen de bedrijfscultuur. Bovendien moeten zij in staat zijn om mee te groeien met alle ontwikkelingen van de organisatie. Als een organisatie bijvoorbeeld wil groeien of veranderen, dan moeten haar mensen meegroeien of ontwikkelen. De ontwikkeling van medewerkers is in hoge mate bepalend voor het succes van de organisatie.

Wordt de ontwikkeling van medewerkers gekoppeld aan de strategische doelstellingen van de organisatie, dan zorgt dit ervoor dat medewerkers nooit uitgeleerd raken en de organisatie beschikt over betrokken en competente medewerkers die bovendien betere prestaties leveren. We spreken uit ervaring.

Onze kracht?

H&S Adviesgroep versterkt organisaties door de inzetbaarheid, ontwikkeling en prestaties van medewerkers en hun talenten te optimaliseren.

We ondersteunen de organisatie door een planmatige aanpak van de ontwikkeling, de competenties en de inzetbaarheid van mensen. Onze bijdrage bestaat uit maatwerktrajecten gericht op het definiëren van projectdoelstellingen, projectaanpak, advisering en begeleiding bij implementatie.

Onze diensten?

Recente cases
11-09-2019
Connection Systems is een sterk groeiende en hightech, innovatieve organisatie en richt zich o.a. op ...
10-08-2019
Corenso Edam produceert kokers voor o.a. het segment huishoudfolie, TTR, tape en labels. Corenso is ...
04-07-2019
Regio Talent, zusterorganisatie van H&S Adviesgroep, ziet het als gezamenlijke verantwoordelijkheid om talenten uit de ...
Bekijk overige nieuws berichten
Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of verbind met Linked in.
Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.