Event ‘Serious Gaming; the Changesetter™’

Contactpersoon

Monique Pluijmers

Uitgebreide informatie

Wil jij spelenderwijs leren om de prestaties op de werkvloer te verbeteren? Wil je jouw (management)team optimaliseren en onderling begrip en bewustwording versterken? Of ben je gewoon benieuwd naar jouw persoonlijke leiderschapsstijl? Dan is het event ‘Serious Gaming; the Changesetter™’ iets voor jou!

Leren door te doen; dat is de insteek van Changesetter™, de nieuwe management game bij H&S Adviesgroep. Deze game, een online computersimulatie aangevuld met informatie op een speelbord, visualiseert een verandercyclus. Het doel van deze game is om, door middel van ervaringsgericht leren, de effectiviteit van verschillende leiderschapsstijlen in een verandertraject inzichtelijk te maken en hier op interactieve wijze mee te oefenen en van te leren. Hoe krijg je medewerkers mee in een verandertraject? Wat kun je doen om weerstand op verschillende niveaus terug te dringen? Wanneer zet je welke elementen in om zowel vaart te houden als vertrouwen te winnen?

H&S Adviesgroep zet de Changesetter™ in voor verschillende doeleinden, van assessmentonderdeel tot teamtraining en leiderschapscoaching. Tijdens het event vertellen we je op welke wijze je de game zou kunnen inzetten en wat het kan opleveren binnen jouw organisatie. Maar belangrijker nog: we laten het je zelf ervaren! Na een korte introductie gaan we met elkaar aan de slag om jouw leiderschapsstijl in kaart te brengen en je mee te nemen in de veelal lastige keuzes waar leiders in verandertrajecten voor staan.

Dit event wordt een aantal keren per jaar bij ons in Alkmaar, of op verzoek op locatie, door ons georganiseerd. Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met Monique Pluijmers 072 512 52 30 of klik op deze link.

Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of verbind met Linked in.
Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.