SHL Basistraining OPQr / Verify november 2020 (2-daagse training) - exacte data op aanvraag

Wilt u de professionele en persoonlijke competentie van (potentiële) medewerkers goed en integer kunnen beoordelen? Wij bieden de SHL Basistraining Persoonlijkheidsvragenlijsten OPQ en Verify Capaciteitentests op verschillende locaties of zelfs incompany aan. H&S Adviesgroep is geaccrediteerd SHL trainer en in staat snel en flexibel SHL trainingen te verzorgen.

Wat kunt u na de training?

U krijgt inzicht in verschillende aspecten die iemands functioneren beïnvloeden. Met de Persoonlijkheidsvragenlijsten OPQ en Verify Capaciteitentests krijgt u concrete instrumenten aangereikt om goed gefundeerde voorspellingen te doen over het gedrag van mensen in werksituaties. Centraal hierbij staan de interpretatie van resultaten én de terugkoppeling hiervan naar de kandidaten. Zo bent u in staat voor alle betrokkenen duidelijk te maken wat de basis is van uw advies of beslissing.

Welk certificaat ontvangt u?

In verband met de grote persoonlijke en professionele belangen mogen de SHL Persoonlijkheidsvragenlijsten OPQ en de Capaciteitentests alleen worden ingezet door SHL gecertificeerde gebruikers. Na succesvolle afronding van de Basistraining Persoonlijkheidsvragenlijsten OPQ en Verify Capaciteitentests bent u zo’n gecertificeerd gebruiker en daarmee bevoegd om zelfstandig gebruik te maken van onze Capaciteitentests en het OPQ Expert Systeem. Bovendien geeft een certificering toegang tot de vervolgtrainingen, voor verdere verdieping van uw expertise.

Duur

De SHL Basistraining duurt drie dagen (6 uur e-learning + 2 dagen face-to-face training + 1 terugkomdag na ½ jaar).

Investering

 € 2.445,- per deelnemer. Dit is exclusief locatie en cateringkosten.

Meer weten?

Is uw interesse gewekt of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via info@hsadviesgroep.nl / 072 - 512 52 30 of rechtstreeks met:
Drs. Jeroen Veerman, Arbeids- en Organisatiesocioloog
Directeur en SHL Geaccrediteerd Trainer
j.veerman@hsadviesgroep.nl
06 - 462 41 526
Nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of instagram of verbind met Linked in.
Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.