H&S Academie, HR College 4: Modern beoordelen & belonen voor onderscheidend werkgeverschap - uitgesteld

Dit HR College wordt opnieuw ingepland

Het binden en boeien van medewerkers vraagt – naast een aantrekkelijke werkcultuur – om een modern belonings- en arbeidsvoorwaardenbeleid. Een beleid dat invulling geeft aan de autonomie en persoonlijke wensen van de medewerker én de bedrijfsvoering ondersteunt.

Veel organisaties willen graag op een moderne(re) manier gaan belonen en waarderen, maar vragen zich af hoe. Wat kunnen zij doen om zich te onderscheiden in de markt? Hoe kan het beloningsbeleid de bedrijfsvoering en de employer branding strategie ondersteunen? Op welke manier kan de employee experience worden versterkt? Hoe kan een modern beloningsbeleid talenten aantrekken en binnen houden?

In dit college krijg je antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe kan een modern beloningsbeleid positief bijdragen aan de employer branding en employee experience van uw organisatie?
  • Hoe kan meer rendement gehaald worden uit het bestaande beloningsbeleid?
  • Hoe kan het beloningsbeleid (budgetneutraal) worden gemoderniseerd?

Inspiratie & interactie staan centraal in onze colleges

In onze colleges wordt theorie gecombineerd met praktijkvoorbeelden. Er is altijd een gastspreker tijdens onze colleges. Dit kan een expert zijn in het thema/onderwerp wat centraal staat en/of een ervaringsdeskundige. De ervaringsdeskundige is iemand uit ons netwerk die binnen haar organisatie aan de slag is gegaan met het betreffende thema en met de deelnemers haar aanpak, bevindingen en leermomenten deelt.

Programma

09:00 uur Inloop
09:15 uur Aanvang college
12:30 uur Afsluiting

Sprekers

De gastspreker voor het college Modern beoordelen & belonen voor onderscheidend werkgeverschap wordt binnenkort bekend gemaakt.

Aanmelding

Aanmelden kan via e.delapenha@hsadviesgroep.nl

Kosten

De kosten voor dit college bedragen € 50,- excl. BTW
Nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of instagram of verbind met Linked in.
Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.