H&S Academie, HR College 3: Happy People Better Business | Employee Experience - uitgesteld

Dit HR College wordt opnieuw ingepland

Gelukkige werknemers presteren meer, omdat ze gemotiveerder zijn, waardoor ze minder fouten maken en minder verzuimen. Bovendien maken ze hun omgeving gelukkiger, zowel collega’s als klanten.

Als deelnemer krijgt je inzicht in omgaan met werkdruk, vitaliteit, wat werkgeluk betekent voor prestaties en hoe je er in de praktijk concreet aan kunt werken in een aantal inspirerende stappen.

Wat levert het college op?

Tijdens dit college maken de deelnemers een ontdekkingsreis op zoek naar werkplezier en persoonlijke drijfveren. In dit college wordt ingegaan op hoe deelnemers de werkbeleving in de eigen organisatie vorm kunnen geven en de eigen ‘employee experience’ kunnen ontwerpen.

Inspiratie & interactie staan centraal in onze colleges

In onze colleges wordt theorie gecombineerd met praktijkvoorbeelden. Er is altijd een gastspreker tijdens onze colleges. Dit kan een expert zijn in het thema/onderwerp wat centraal staat en/of een ervaringsdeskundige. De ervaringsdeskundige is iemand uit ons netwerk die binnen zijn/haar organisatie aan de slag is gegaan met het betreffende thema en met de deelnemers aanpak, bevindingen en leermomenten deelt.

Programma

09:00 uur Inloop
09:15 uur Aanvang college
12:30 uur Afsluiting

Sprekers

De gastspreker voor het college Happy People Better Business I Employee Xperience wordt binnenkort bekend gemaakt.

Aanmelding

Aanmelden kan via e.delapenha@hsadviesgroep.nl

Kosten

De kosten voor dit college bedragen € 50,- excl. BTW
Nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of instagram of verbind met Linked in.
Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.