HR Academy, College Generatiemanagement

College Generatiemanagement


Elke generatie is anders. Daarom is het belangrijk over goede handvatten te beschikken en de juiste HR instrumenten in te zetten. Generatiemanagement draagt bij aan het binden van mensen en aan de juiste ‘match’ tussen medewerker en organisatie.

Binnenkort hebben we voor het eerst in de geschiedenis 5 verschillende generaties op de werkvloer. Hoe zet je generatiediversiteit in om als organisatie, afdeling of team fris en ‘bij de tijd’ te blijven? En aantrekkelijk te zijn voor jonge en oudere medewerkers én voor klanten.

Je krijgt antwoord op:

Wat gebeurt er als een nieuwe generatie zich ongewild aanpast aan de bestaande cultuur? Hoe kun je dat ombuigen? Met dit soort vragen gaan we aan de slag. Dat doen we door middel van interactief theater: een energieke en speelse mix van generatiescènes, gebaseerd op het onderzoek van Aart Bontekoning. Hij voedt het Generatietheater met ontelbare tenenkrommende, bemoedigende, soms hilarische situaties uit de praktijk.

• Interactief leren
• Samen lol hebben om herkenbare situaties
• Prikkelende en open gesprekken voeren
• Het opwekken van bewustzijn en de jeugdigheid

Programma

08:30 uur Inloop
09:00 uur Aanvang college
12:30 uur Afsluiting

Sprekers

Aart Bontekoning
Aart is generatie-expert. In 2007 promoveerde hij op Generaties in Organisaties, de verborgen krachten van onze sociale evolutie. De afgelopen jaren verzorgde hij in veel, vooral Nederlandse, bedrijven generatieprojecten en generatie-workshops. Recent verscheen van hem The Power of Generations.
https://www.linkedin.com/in/aart-bontekoning/

Het Generatietheater
Het Generatietheater is een enthousiaste groep professionele acteurs, uit alle werkende generaties, die zich de afgelopen acht jaar samen met Aart Bontekoning hebben ondergedompeld in de generatiethematiek. Anoek Neele is de verbindende moderator.
https://www.linkedin.com/in/anoekneele/ 

Aanmelding

Ik hoor graag of je aanwezig bent. Stuur mij dan, uiterlijk 26 juni, een mail ter bevestiging: J.bakker@hsadviesgroep.nl.

Kosten

De kosten voor dit college bedragen € 75,- excl. BTW
Nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of instagram of verbind met Linked in.
Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.