Zoekcriteria
  • Geen criteria geselecteerd
Snel zoeken

17 vacatures gevonden

Controller (3-6 maanden) - Oostzaan

Per 1 januari zoekt onze opdrachtgever versterking om de drukke periode soepel door te komen. Duur van de opdracht zal 3 maximaal 6 maanden bedragen. Locatie omgeving Zaandam.

Hoofd Productie - Wieringerwerf

Als fulltime Hoofd Productie ga je ervoor zorgen dat elke Assemble & Build-opdracht die binnenkomt perfect op tijd bij de klant komt te staan. Met je jarenlange ervaring in de machinebouw weet...

Manager Procurement - Heerhugowaard

Manager Procurement bij Bravilor Bonamat: een prachtige functie in een ambitieus en internationaal familiebedrijf! Herken jij jezelf in het profiel, reageer dan nu! 

HR Adviseur - Alkmaar

Deze jonge en dynamische startup is op zoek naar een allround HR Adviseur. Iemand die het leuk vindt deze functie zelf vorm te geven. Ben jij die pionier die deze uitdaging met gemak aan kan?

Senior HR Consultant - Alkmaar

Ben jij die HR consultant die organisaties in NHN écht verder wil helpen? Ben jij die sparringpartner voor directie en (HR) management en kan jij zowel zelfstandig als in groepsverband...

HR Adviseur (7maanden) - Heerhugowaard

Wij zoeken een tijdelijk HR Adviseur met gevoel voor of ervaring bij een overheidsinstantie voor advisering op gebied van verzuimmanagement en ontwikkeling.

Commercieel Directeur - Enkhuizen

Een uitdagende commercieel directie positie met op termijn mogelijkheden tot een eindverantwoordelijke positie binnen een internationale organisatie in groentezaad import en export.

Business Controller - Opmeer

Altijd al willen werken voor een internationale en ambitieuze organisatie? Een organisatie waarbij waarden en normen hoog in het vaandel staan? Wil je op financieel vlak meedenken en een bijdrage...

Commercieel Medewerker Binnendienst - Tuitjenhorn

Ben jij een echte verbinder en krijg je energie van een spin in het web functie waarbij jij de de brug slaat tussen de afdelingen sales en de binnendienst? 

Lid Raad van Toezicht - Heiloo

Een Lid van de RvT (nieuwe stijl) met kennis van en ervaring met openbaar bestuur.
Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of verbind met Linked in.
Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.