Zoekcriteria
  • Geen criteria geselecteerd
Snel zoeken

17 vacatures gevonden

Operationeel Inkoper - Heerhugowaard

Door groei is bij Bray Controls Benelux een behoefte ontstaan aan een nieuw administratief in te richten inkoopafdeling. Wij zijn daarom op zoek naar een praktisch ervaren inkoper...

Daglichtspecialist (32-40 uur, Bouwkunde) - Opmeer

Elke dag bezorgt daglicht nieuwe energie! Kom jij als Daglichtspecialist jouw energie brengen bij Jet Bik? Dan maken wij graag kennis met jou!

Finance Manager met ervaring binnen een productieomgeving - Alkmaar

Wil jij Finance goed op de kaart zetten, ben je een verbinder en niet vies van meewerken? Dan komen we graag met je in contact. Ervaring opgedaan binnen een internationale productie organisatie is...

Business Intelligence Specialist - Omgeving Alkmaar

Klinkt het creëren van managementinformatie en de ontwikkeling van BI tools jou als muziek in je oren en ben je een echte pionier?

Inside Sales Representative EMEA - Heerhugowaard

Zoek je een uitdagende baan en woon je in de regio van Heerhugowaard? Reageer dan op deze commerciele functie!  

Legal Business Counsel (Bedrijfsjurist) - parttime 20-24 uur - Broek op Langedijk

Ben jij de nieuwe Legal Business Counsel voor de wereldmarktleider in uienzaad? Wil je parttime werken in de regio Alkmaar?Neem dan contact op voor meer informatie!

Finance Administrator (ingevuld) - West Knollendam

Wil jij, als administratieve finance specialist, meesturen en onderdeel uitmaken van deze groeiende internationale organisatie? 

Supply Chain Planner (ingevuld) - De Rijp

Op zoek naar een flinke uitdaging in de logistiek en kan jij uitstekend communiceren in het Engels? Check dan deze baan!

Interim Inkoper (ingevuld) - Enkhuizen

Jouw uitdaging is het begeleiden van inkooptrajecten, zoals intern transport, het inkopen van machines, het optimaliseren/vernieuwen van leveranciersafspraken. Als inkoper zorg je voor de juiste...

Projectleider Bouwprojecten (ingevuld) - Egmond aan den Hoef

Ben jij een ervaren Projectleider (Hbo Bouwkunde) die graag in Noord-Holland de mooiste bouwprojecten realiseert? Dan zoeken wij jou!
Nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of instagram of verbind met Linked in.
Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.