Zoekcriteria
  • Geen criteria geselecteerd
Snel zoeken

10 vacatures gevonden

Interim Inkoper - Enkhuizen

Jouw uitdaging is het begeleiden van inkooptrajecten, zoals intern transport, het inkopen van machines, het optimaliseren/vernieuwen van leveranciersafspraken. Als inkoper zorg je voor de juiste...

Projectleider Bouwprojecten (Noord-Holland) - Egmond aan den Hoef

Ben jij een ervaren Projectleider (Hbo Bouwkunde) die graag in Noord-Holland de mooiste bouwprojecten realiseert? Dan zoeken wij jou!

HR Development & Assessment Consultant (32-40 uur) - Alkmaar

Ben jij die HRD Consultant met interesse voor ontwikkeling van mensen en organisaties? Wij komen graag met jou in contact.

Finance Manager - Alkmaar

Wil jij Finance goed op de kaart zetten, ben je een verbinder en niet vies van meewerken? Dan komen we graag met je in contact. Ervaring opgedaan binnen een internationale productie organisatie is...

Interim Assistent Controller (ingevuld) - Alkmaar

Wij zoeken iemand die energie krijgt van hard werken, niet vies is van operationele werkzaamheden en vuur in de ogen krijgt als het gaat om optimaliseren en doorvoeren van efficiencyslagen.

Controller (ingevuld) - Stompetoren

Zie jij jezelf werken voor een groeiende, informele organisatie waar gebouwd kan worden op het gebied van financiële rapportages en analyses en het optimaliseren van processen?

Technisch Manager Projectleider Werktuigbouwkunde - Alkmaar

Een meer dan uitdagende baan binnen een veelbelovende samenwerking waarin je kunt pioneren en als techneut oplossingen mag aandragen.

Assistent Financial Controller (24-28 uur) (ingevuld) - Broek op Langedijk

Wil jij dichterbij huis werken en zoek jij een parttime baan als Assistent Financial Controller? Lees dan verder!

Procurement Officer (on hold) - Alkmaar

If you are interested working in an high tech, innovative and groundbreaking environment, please apply on this Procurement Officer position.

Inside Sales Manager (ingevuld) - Heerhugowaard

Binnenkort gaat de huidige Manager van het Inside Sales team (van 6 personen) met pensioen. Voor de markt in de Benelux zoeken wij een opvolger voor deze rol binnen Bray Controls Benelux. Daarbij...
Nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of instagram of verbind met Linked in.
Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.