Zoekcriteria
  • Geen criteria geselecteerd
Snel zoeken

13 vacatures gevonden

PMO assistent - Den Helder

Binnen de rol van PMO assistent ben jij dé spil voor alle organisatorische en administratieve zaken van de projectorganisatie. Hierbij werk je binnen het team nauw samen met 3...

Manager Operations - Opmeer

Wil jij deel uitmaken van een groeiend familiebedrijf met een oog voor kwaliteit?  De vacature van Manager Operations bij Schipper Kozijnen is dan iets voor jou!

Manager IT met een stevige focus op de business - Alkmaar

Mooie uitdaging binnen een groeiende en aansprekende organisatie voor een senior IT manager met can-do mentaliteit die zijn focus op de business niet verliest!

Financieel Controller - Alkmaar

Ben je Financieel Controller binnen het MKB? Dan is dit een mooie kans om een bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van een goed lopend investeringsfonds.

ERP Application Manager - Warmenhuizen

Wij zoeken een ervaren ERP Applicatie Manager die een bijdrage levert aan de hoogste kwaliteit groentezaden binnen Bejo zaden; een internationale toonaangevende speler.

Assessment Consultant (ingevuld) - Alkmaar

Ben jij die Assessment Consultant met interesse voor ontwikkeling van mensen en organisaties? Wij komen graag met jou in contact.

HR Manager (ingevuld) - Alkmaar

Ben jij de pragmatisch ingestelde HR Manager die bij Vacanceselect graag impact maakt en tegelijkertijd wil doorpakken op het brede spectrum van HR onderwerpen?

Regiomanager met een netwerk in de Kop van Noord-Holland - Den Helder

Ben jij die bevlogen regiomanager die vanuit MEE & de Wering de samenleving centraal stelt, waarin iedereen ertoe doet en mensen insluit in plaats van uitsluit?

Finance Manager - Heerhugowaard

Voor Handicare komen wij graag in contact met een resultaatgerichte, energieke Finance Manager die optimalisatie en efficincy hoog in het vaandel heeft staan.

Manager Realisatie - Opmeer

Voor onze opdrachtgever Schipper Kozijnen zoeken wij een Manager Realisatie. Deze rol vraagt uitstekende communicatieve, leidinggevende en organiserende vaardigheden om de realisatie van...
Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of verbind met Linked in.
Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.