Duurzame inzetbaarheid

Hollands Kroon Academie

Gemeente Hollands Kroon is er van overtuigd dat de basis voor een professionele en flexibele organisatie goed opgeleide en zelfbewuste medewerkers zijn. Medewerkers die verantwoordelijkheid nemen en op die manier bijdragen aan een ‘excellente’ dienstverlening. Vandaar dat deze organisatie veel aandacht besteedt aan de ontwikkeling van medewerkers via de Hollands Kroon Academie.

Deze ‘HK Academie’ verzorgt trainingen, workshops en lezingen die aansluiten bij de visie van Hollands Kroon. Daarnaast sluit het aanbod ook aan op de resultaatgerichte afspraken die binnen de organisatie gemaakt worden.

H&S Adviesgroep verzorgt diverse trainingen, welke worden aangeboden via de HK Academie. Effectief vergaderen, Persoonlijke effectiviteit en Het schrijven van een business case, zijn enkele voorbeelden.
Meer weten? Neem contact op.

Stimuleren inzetbaarheid medewerkers voor gemeenten Texel en Hollands Kroon

Veel gemeente ambtenaren moeten, in het kader van efficiënter en slagvaardig werken, anders werken dan wel afscheid nemen. In het licht van deze organisatieontwikkelingen wilden twee van onze klanten hun medewerkers bewust maken van de eigen verantwoordelijkheid met betrekking tot de eigen loopbaan en van hun inzetbaarheid zowel binnen als buiten de gemeente.

Als onderdeel van het traject zijn er workshops georganiseerd, persoonlijkheidsvragenlijsten ingezet en zijn er individuele coachingsgesprekken gevoerd. Wanda van Alen van de gemeente Texel zei hierover: "Medewerkers hebben nieuwe en mooie inzichten gekregen. Deze inzichten hebben bij een groep medewerkers ervoor gezorgd dat zij zelf de regie namen voor de volgende stap in hun loopbaan. Ze vroegen om hulp in de vorm van begeleiding, coaching of bespraken opleidingswensen. Sommigen spraken expliciet de wens uit om een andere functie te willen vervullen. Het onderwerp 'medewerker in regie' heeft inhoud gekregen en is actief geworden. Het is hiermee uit de taboe sfeer gekomen en kon er in alle vrijheid over gesproken worden. Er heerst openheid en positiviteit omtrent het onderwerp.”
Meer weten? Neem contact op.

Recente cases
11-09-2019
Connection Systems is een sterk groeiende en hightech, innovatieve organisatie en richt zich o.a. op ...
10-08-2019
Corenso Edam produceert kokers voor o.a. het segment huishoudfolie, TTR, tape en labels. Corenso is ...
04-07-2019
Regio Talent, zusterorganisatie van H&S Adviesgroep, ziet het als gezamenlijke verantwoordelijkheid om talenten uit de ...
Bekijk overige nieuws berichten
Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of verbind met Linked in.
Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.