Management Development bij logistieke dienstverlener

H&S Adviesgroep heeft bij een van haar klanten, een familiebedrijf dat actief is in de logistieke dienstverlening, een succesvol Management Development programma verzorgd.

Het bedrijf verkeerde in een veranderingsfase; een nieuwe directie had een nieuwe strategie uitgestippeld. Om de competenties en de ontwikkelmogelijkheden van de managers helder te krijgen, werd besloten om een nulmeting te doen. Hierbij werd gekozen voor een assessment.

Tijdens het assessment zijn de managers getest op voor het bedrijf ideale managementcompetenties. Op basis van de assessments is er voor iedere manager een POP gemaakt op basis van deze competenties. Aan de hand van de resultaten zijn collectieve ontwikkeldoelen bepaald en is een Management Development programma ontwikkeld en uitgevoerd. Alles met een groepsgerichte aanpak en individuele coaching.
Meer weten? Neem contact op.

Recente cases
11-09-2019
Connection Systems is een sterk groeiende en hightech, innovatieve organisatie en richt zich o.a. op ...
10-08-2019
Corenso Edam produceert kokers voor o.a. het segment huishoudfolie, TTR, tape en labels. Corenso is ...
04-07-2019
Regio Talent, zusterorganisatie van H&S Adviesgroep, ziet het als gezamenlijke verantwoordelijkheid om talenten uit de ...
Bekijk overige nieuws berichten
Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of verbind met Linked in.
Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.