Interim verandermanager in de retail

Interim verandermanager in de retail

Een landelijke supermarktketen stond aan de vooravond van een aantal ingrijpende veranderingen op het gebied van het HR beleid en zocht een interim manager uit de regio. H&S Adviesgroep leverde een HR Verandermanager met ervaring in de retail.

De interim manager fungeerde als een verbindende factor in het HR team en als sparring partner voor de HR Director. Daarnaast werd hij ook als Projectmanager ingezet op een voor de organisatie belangrijke wetswijziging.
Meer weten? Neem contact op.

Interim manager Kwaliteit en Veiligheid

In opdracht van het Ministerie van Economische zaken heeft H&S Adviesgroep een interim manager Kwaliteit en Veiligheid bemiddeld, die overall verantwoordelijk was voor kwaliteit, milieu en veiligheid van een nog te bouwen reactor. Doelen waren het verkrijgen en behouden van certificeringen, het schrijven van een handboek en het werken met en onderhouden van kwaliteitsmanagementsystemen in de meest uitdagende branche op het gebied van QA/QC.
Meer weten? Neem contact op.

Interim manager ter overbrugging

Onlangs heeft H&S Adviesgroep een Interim Algemeen Directeur ter overbrugging naar vaste invulling geworven voor een toonaangevende sportstichting in de regio. Hier werd een vaste invulling beoogd, maar moest op korte termijn de organisatie aangestuurd worden. H&S Adviesgroep heeft beide vacatures ingevuld.
Meer weten? Neem contact op.

Uw Personeelsmanager

Een voorbeeld uit de praktijk. Een Algemeen Directeur van een handelsbedrijf in Noord-Holland vraagt ons om ondersteuning. Zowel hij als de Financial Controller behartigen de HR taken, maar hebben de wens uitgesproken om HR kennis en capaciteit aan het bedrijf toe te voegen. Hiermee willen zij het personeelsbeleid verder professionaliseren in het licht van de gekozen strategie. Onze dienst ‘Uw Personeelsmanager’ is het antwoord en wekelijks is onze senior HR Consultant een aantal uur aanwezig in de organisatie om deze professionele HR ondersteuning te bieden. Daarnaast is zij continu bereikbaar voor het beantwoorden van urgente vragen tussentijds. Een mooie oplossing die de organisatie net weer dat stapje verder brengt.
Meer weten? Neem contact op.

Een interim professional als dé oplossing

Een opdrachtgever uit de farmaceutische industrie ontving ons maandelijks overzicht van beschikbare interim professionals en herkende in een interim profiel een oplossing voor een situatie waar de afdeling Marketing mee kampten. Een Business unit manager Marketing was door langdurige ziekte uitgevallen. Behalve het continueren van de werkzaamheden op de afdeling, lag er ook een uitdaging ten aan zien van samenwerking binnen het team te wachten.

H&S Adviesgroep arrangeerde een kennismaking en ad interim werd er een marketing manager met verandermanagement als specialisme, geplaatst. Met succes.
Meer weten? Neem contact op.

Nieuwsartikelen
14-06-2019
Jeroen Veerman is de nieuwe voorzitter van VNO-NCW Noordwest-Holland. Op 2 juli neemt hij de ...
02-04-2019
Pak die kans! Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt een subsidie beschikbaar voor ...
02-04-2019
Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt een subsidie beschikbaar voor voor het geven ...
31-01-2019
  Wat was de aanleiding voor inzet van een teamontwikkeltraject? Wij zijn een relatief jonge ...
04-01-2019
Voortgangsgesprekken onder de loep De discussie over het al dan niet afschaffen van de HR ...
20-12-2018
In de media worden de tekortkomingen van beoordelingsgesprekken veel besproken. Alle reden om de gesprekken ...
Bekijk overige nieuws berichten
Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of verbind met Linked in.
Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.