Assessments en coaching voor GP Groot

H&S Adviesgroep werkt al enkele jaren samen met afvalverwerkingsbedrijf GP Groot. Aan het woord Esther Mentink, Manager Human Resources: "Binnen GP Groot zetten wij assessments en coaching in ten behoeve van de ontwikkeling van de organisatie. Wij kiezen bijvoorbeeld voor een ontwikkelassessment, op basis waarvan een POP wordt opgesteld, om scherp te krijgen waar de kracht van een medewerker ligt en hoe deze optimaal benut kan worden in de huidige functie. Ook biedt het handvatten voor het maken van een plan voor de toekomst."

"De inzet van een assessment in combinatie met enkele coachingsgesprekken biedt voordelen en is zinvol voor de leidinggevende. De leidinggevende krijgt handvatten hoe hij zijn medewerker kan 'prikkelen' en wat 'niet te doen' om energielek te voorkomen bij de medewerker. Belangrijk voor medewerker is dat het traject wordt afgesloten met een drie-gesprek (gesprek tussen medewerker, leidinggevende en coach/consultant) en dat er gezamenlijk afspraken worden gemaakt over 'hoe verder' en hoe te borgen."

Assessments geven inzicht in de kwaliteiten en aandachtspunten van een medewerker. Tevens verschaft een assessment inzicht in het ontwikkelpotentieel. In dit kader zien wij steeds vaker in onze praktijk dat assessments worden ingezet bij ontwikkel- of loopbaanvraagstukken. Groot voordeel is dat de inzet van een assessment het ons mogelijk maakt om snel en effectief tot antwoorden te komen op deze vraagstukken. Eventueel in combinatie met enkele individuele coachingsgesprekken wordt er een persoonlijk ontwikkelplan opgesteld en/of wordt de medewerker ondersteund bij het nemen van de juiste loopbaanbeslissing.
Meer weten? Neem contact op.

Recente cases
11-09-2019
Connection Systems is een sterk groeiende en hightech, innovatieve organisatie en richt zich o.a. op ...
10-08-2019
Corenso Edam produceert kokers voor o.a. het segment huishoudfolie, TTR, tape en labels. Corenso is ...
04-07-2019
Regio Talent, zusterorganisatie van H&S Adviesgroep, ziet het als gezamenlijke verantwoordelijkheid om talenten uit de ...
Bekijk overige nieuws berichten
Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of verbind met Linked in.
Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.