Performance Management

Anno nu gaan de (economische) ontwikkelingen snel. Aan organisaties de schone taak mee te gaan. Zichzelf continu blijven ontwikkelen en verbeteren om zo de opgestelde organisatiestrategie te behalen. Performance Management helpt hierbij.
Door de combinatie van sturen op gedrag (competenties) en sturen op resultaten (KPI's) worden de organisatiedoelstellingen vertaald tot het niveau van de individuele medewerker. Gewenst gedrag, persoonlijke groei en ontwikkeling worden gestimuleerd en gerealiseerd.

Met Performance Management behaalt de organisatie effectief én efficiënt de doelstellingen met gemotiveerde medewerkers. De doelstellingen zijn namelijk transparant, realistisch en ambitieus, maar gerelateerd aan de strategie. Medewerkers zijn hierdoor op de hoogte, weten wat ze moeten doen en hoe ze dat moeten doen.

Doel van Performance Management

Het doel van Performance Management is het inzichtelijk maken en sturen op de bijdrage van de individuele medewerker aan de organisatiedoelstellingen. Maar het zorgt er ook voor dat talent optimaal wordt ingezet en de juiste medewerker op de juiste plek zit. Daarnaast legt Performance Management de basis voor beloning en ontwikkeling.

Performance Management binnen uw organisatie? Vraag ons eens een blik te werpen op uw beleid. Geheel vrijblijvend geven we advies. Advies waar u iets mee kunt. H&S Adviesgroep heeft alle kennis en kunde aangaande Performance Management in huis. En bovendien veel ervaring.

Laatste nieuws
13-12-2017
Om de drie jaar voert GP Groot een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) uit. Ook in dit jubileum jaar, ...
11-12-2017
Vanuit het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is een tijdelijke subsidieregeling opgesteld voor loopbaanadvies. ...
08-12-2017
Benieuwd naar nieuwe mogelijkheden om het beoordelen (opnieuw) vorm te geven binnen jouw organisatie? Op ...
07-12-2017
Met het einde van het jaar in zicht staan bij veel organisaties in Noord Holland ...
06-12-2017
Elk jaar in de periode rond oktober en november wordt door ons het regionaal beloningsonderzoek ...
05-12-2017
Het team van Consultancy & Development binnen H&S Adviesgroep is per 5 december 2017 versterkt ...
15-11-2017
Vorige week hebben we een aantal opdrachtgevers kennis laten maken met Serious Gaming. Door de ...
Bekijk overige nieuws berichten
Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of verbind met Linked in.
Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.