Strategische personeelsplanning

De wereld staat nooit stil. Ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Om deze bij te benen zijn organisaties gedwongen om een heldere strategie te vormen waardoor ze slagvaardig te zijn met het oog op de toekomst. Niet alleen een organisatie moet hierbij slagvaardig zijn, ook hun medewerkers.

Strategische personeelsplanning

Door middel van strategische personeelsplanning (SPP) is een organisatie in staat om op een effectieve en gerichte manier te sturen op een optimale personele bezetting van de organisatie in zijn geheel, een afdeling of een team.

Resultaten

Strategische personeelsplanning geeft zekerheid dat het medewerkersbestand lenig genoeg is om in te kunnen spelen op de ontwikkelingen van de toekomst. Het zorgt voor een optimale inzet van de medewerkers en meer sturing op behoud en verloop. Medewerkers krijgen meer inzicht in de organisatie en hun eigen functioneren daarbinnen. Wat zijn mijn talenten, competenties en vaardigheden? Waar liggen mijn ontwikkelpunten? En ontwikkelen zich daardoor beter, doordat duidelijk is waar zij naartoe werken en welke opleiding, begeleiding of coaching daarbij nodig zijn.

Welke stappen er binnen uw organisatie nodig zijn om te komen tot een strategische personeelsplanning? Vraag het ons. H&S Adviesgroep is de partner als het gaat om het doorvoeren van strategische personeelsplanning binnen een organisatie. We hebben alle kennis en kunde in huis en bovendien veel ervaring.

Laatste nieuws
13-12-2017
Om de drie jaar voert GP Groot een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) uit. Ook in dit jubileum jaar, ...
11-12-2017
Vanuit het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is een tijdelijke subsidieregeling opgesteld voor loopbaanadvies. ...
08-12-2017
Benieuwd naar nieuwe mogelijkheden om het beoordelen (opnieuw) vorm te geven binnen jouw organisatie? Op ...
07-12-2017
Met het einde van het jaar in zicht staan bij veel organisaties in Noord Holland ...
06-12-2017
Elk jaar in de periode rond oktober en november wordt door ons het regionaal beloningsonderzoek ...
05-12-2017
Het team van Consultancy & Development binnen H&S Adviesgroep is per 5 december 2017 versterkt ...
15-11-2017
Vorige week hebben we een aantal opdrachtgevers kennis laten maken met Serious Gaming. Door de ...
Bekijk overige nieuws berichten
Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of verbind met Linked in.
Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.