Team & communicatie

Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland (Noord RPA NHN) is een krachtig samenwerkingsverband van gemeenten, UWV, onderwijs, werkgevers en werknemers dat zich sterk maakt voor een werkende arbeidsmarkt in de regio Noord-Holland Noord.

H&S Adviesgroep heeft RPA NHN geholpen bij het versterken van de communicatie, samenwerking en synergie binnen het team van projectmanagers. Aan de hand van een interactieve training staan de deelnemers stil bij hun eigen talenten, drijfveren en voorkeursstijlen én die van anderen. Als tool voor deze training zetten we de DISC-systematiek in. De training versterkt het begrip voor elkaars gedrag en geeft een gemeenschappelijke taal om zaken bespreekbaar te maken. Door de training spreken collega’s elkaar gemakkelijker aan, gaan zij sneller samen op zoek naar oplossingen en geven zij duidelijker aan wat ze van elkaar nodig hebben.

"De teamleden hebben door de DISC-kleuren meer inzicht gekregen in elkaars profiel en elkaars drijfveren. Dat heeft geholpen om elkaar beter te begrijpen en daardoor is de samenwerking tussen de teamleden versterkt", Sharon Smit, directeur RPA NHN.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Nieuws
09-02-2021
In je joggingbroek en blouse in de zoommeeting, terwijl je op de achtergrond een stemmetje ...
24-07-2020
Vanwege het overweldigende aantal aanmeldingen voor het gratis ontwikkeladvies onder de NL Leert Door subsidie, heeft de ...
14-05-2020
Een aantal weken geleden vroegen we organisaties in Noord-Holland naar de impact van Corona op ...
04-07-2019
Regio Talent, zusterorganisatie van H&S Adviesgroep, ziet het als gezamenlijke verantwoordelijkheid om talenten uit de ...
Bekijk overige nieuws berichten
Nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of instagram of verbind met Linked in.
Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.