Duurzame inzetbaarheid

H&S Adviesgroep biedt een diversiteit aan trainingen en workshops. Inspireren, verbinden en versterken. Dat is het doel.

Bewustwording

Talent maakt het verschil. Wij zorgen ervoor dat het talent niet alleen tot uiting komt, maar ook dat het bloeit en groeit op de juiste plek. Duurzame inzetbaarheid noemen we dat.

Wanneer medewerkers zich bewust zijn van het feit dat ze talent hebben, welk talent ze hebben én hoe ze dat zo goed mogelijk kunnen inzetten, komt dit de individuele ontwikkeling alsmede het functioneren binnen de organisatie ten goede. Win-win voor zowel de medewerker als het bedrijf.

Bij duurzame inzetbaarheid draait het om bewustwording van talent en van eigen verantwoordelijkheid. Wat kun je goed en zit je met jouw talent wel op de juiste plek? Zo nee, welke rol, of welk bedrijf is dan wel geschikt? Dat zijn de te stellen vragen. De antwoorden en acties die daaruit voortvloeien leveren een optimaal rendement op voor zowel de medewerker, als de organisatie.

Aanbod is maatwerk

Het trainingsaanbod van H&S Adviesgroep is maatwerk. Altijd. Uiteraard kennen onze trainingen een basis van een aantal bewezen standaard trainingen en workshops. We passen deze echter aan, aan de hand van de wensen en behoeften van de deelnemers en de organisaties waar zij voor werken.

Meer weten? Lees eens één van onze cases, of neem contact met ons op. We lichten we onze aanpak en de verwachte resultaten graag toe.

Laatste nieuws
13-12-2017
Om de drie jaar voert GP Groot een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) uit. Ook in dit jubileum jaar, ...
11-12-2017
Vanuit het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is een tijdelijke subsidieregeling opgesteld voor loopbaanadvies. ...
08-12-2017
Benieuwd naar nieuwe mogelijkheden om het beoordelen (opnieuw) vorm te geven binnen jouw organisatie? Op ...
07-12-2017
Met het einde van het jaar in zicht staan bij veel organisaties in Noord Holland ...
06-12-2017
Elk jaar in de periode rond oktober en november wordt door ons het regionaal beloningsonderzoek ...
05-12-2017
Het team van Consultancy & Development binnen H&S Adviesgroep is per 5 december 2017 versterkt ...
15-11-2017
Vorige week hebben we een aantal opdrachtgevers kennis laten maken met Serious Gaming. Door de ...
Bekijk overige nieuws berichten
Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of verbind met Linked in.
Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.