Organisatieontwikkeling

Organisaties zijn continu aan verandering onderhevig en dienen zich continu te ontwikkelen. De omgeving verandert, de vraag verandert, de koers verandert, de arbeidsmarkt verandert. Naast externe factoren die van invloed zijn op de organisatie werking, zijn er soms ook interne aanleidingen om te veranderen. Organisaties moeten meegaan, moeten zich aanpassen.

Aanpassen, verbeteren, vernieuwen

Organisatieontwikkeling. Het is een proces van aanpassen, verbeteren en vernieuwen. In de ene situatie loopt de weg via het ontwikkelen van mensen. In een andere situatie begint een verandering met het ingrijpen in de organisatie. Maar effectieve organisatieontwikkeling heeft altijd betrekking op beide.

Ontwikkelingen confronteren een organisatie met vragen over de strategie, structuur, managementstijl, cultuur, aanwezige systemen, samenwerkingsverbanden en over welke talenten en competenties er nodig zijn, kortom over het heden en de toekomst.

De resultaten van organisatieontwikkeling zijn per definitie zowel zichtbaar op organisatieniveau als in ontwikkeling van degenen die erbij betrokken zijn. De aard van de opbrengst kan verschillen. We laten ons bij de ontwikkeling leiden door de visie en de strategie van de organisatie.

Oplossingen zijn bij ons maatwerk, samen komen we tot oplossingen en via de ‘helpers weg’ aanpak leveren wij een bijdrage aan een structurele versterking van uw organisatie.

Meer weten? Lees de cases of neem contact met ons op!

HR Consultancy

Het juiste talent binden en boeien vraagt om modern en professioneel HR beleid. H&S Adviesgroep adviseert organisaties omtrent HR vraagstukken op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Belonen, waarderen en managen van performance

Een goed beloningsbeleid is essentieel om medewerkers aan te trekken, een goed functiewaarderingssysteem vergroot het gevoel van rechtvaardigheid onder medewerkers en performancemanagement maakt een koppeling tussen individuele talenten en de bijdrage aan de strategische doelstellingen van de organisatie. Belangrijke fundamenten voor uw HR huis.

Is uw organisatie nog te klein voor een HR afdeling, maar heeft u wel regelmatig HR vragen en schiet uw kennis soms tekort? Of heeft u een HR afdeling die (tijdelijk) extra ondersteuning nodig heeft? Dan is externe ondersteuning wellicht een goede oplossing voor uw organisatie.

H&S Adviesgroep biedt oplossingen op het gebied van:

HR support
HR instrumenten
HR beleid
Strategieontwikkeling

Recente cases
19-10-2019
  HR Agile, presentatie Elisa Kossen HR Agile, presentatie Serina de LangeWil je nog eens ...
11-09-2019
Connection Systems is een sterk groeiende en hightech, innovatieve organisatie en richt zich o.a. op ...
10-08-2019
Corenso Edam produceert kokers voor o.a. het segment huishoudfolie, TTR, tape en labels. Corenso is ...
04-07-2019
Regio Talent, zusterorganisatie van H&S Adviesgroep, ziet het als gezamenlijke verantwoordelijkheid om talenten uit de ...
02-04-2019
Pak die kans! Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt een subsidie beschikbaar voor ...
02-04-2019
Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt een subsidie beschikbaar voor voor het geven ...
Bekijk overige nieuws berichten
Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of verbind met Linked in.
Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.