(Online) Loopbaancoaching

Corona treft ons momenteel, direct of indirect, allemaal. Voor veel mensen is deze periode noodgedwongen een moment van bezinning. Leven onderstaande vragen ook bij jou of bij jouw medewerkers?

Hoe gaat de toekomst van mijn werk eruit zien? Pas ik nog wel in deze werkomgeving? Doe ik er goed aan om een opleiding te gaan volgen? Zo ja welke? Wat wil ik nu eigenlijk qua werk? Waar ben ik goed in en in wat voor soort functies kan ik mijn talent goed inzetten? Hoe zorg ik dat ik (online) mijn netwerk nog beter kan benutten?

Met onze (online) loopbaancoaching ondersteunen we je graag bij het vinden van antwoorden op actuele loopbaanvragen en bij het werken aan inzetbaarheid, nu en in de (nabije) toekomst. Ons 6 stappenplan geeft jou (hernieuwd) inzicht en is erop gericht om met de opgedane inzichten actief aan de slag te gaan. Daarin werken we samen toe naar een concreet resultaat.

Kenmerkend voor onze aanpak is dat je zelf de regie hebt over jouw loopbaantraject. Aan de hand van concrete opdrachten ga je zelf actief aan de slag, en denken wij als loopbaancoach graag met je mee. Onderstaande stappen zijn zowel afzonderlijk, gedeeltelijk als volledig in te zetten.

6 stappenplan voor online loopbaancoaching

 

Meer informatie?

Bel ons: 072 512 52 30.

Zie ook

Nieuws
30-03-2020
  Aarzeling om iemand 'op afstand' aan te nemen? Nu we bijna allemaal thuiswerken of ...
06-03-2020
Het omdraaien van de dagelijkse files op de A9 en A7 is onze 'Big Hairy ...
11-09-2019
Connection Systems is een sterk groeiende en hightech, innovatieve organisatie en richt zich o.a. op ...
04-07-2019
Regio Talent, zusterorganisatie van H&S Adviesgroep, ziet het als gezamenlijke verantwoordelijkheid om talenten uit de ...
Bekijk overige nieuws berichten
Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of verbind met Linked in.
Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.