Sitemap Contact Home
 
 
LAATSTE NIEUWS
16-02-2017
Nieuwe collega's Regio Talent
Het jaar 2017 is voor ons goed begonnen! Ons team van Regio Talent is uitgebreid ...
30-01-2017
Open vacatures rem op groei
Alkmaar ✱ De groei van de regionale economie in Noord-Holland wordt afgeremd doordat bedrijven problemen ...
26-09-2016
H&S Adviesgroep bordsponsor bij vvBergen
Per 2016 kent Bergen een nieuwe voetbalvereniging. BSV en vvBerdos zijn gefuseerd tot vvBergen. Deze ...
23-09-2016
10e editie Regionaal beloningsonderzoek. Wat betaalt de regio?
Na de Troonrede is het nu officieel. De Nederlandse arbeidsmarkt heeft zich de afgelopen jaren ...
15-09-2016
Week van de Loopbaan 19-25 september
In de week van 19 tot en met 25 september a.s. hebben de loopbaanprofessionals van ...
13-09-2016
ESF subsidie voor Duurzame Inzetbaarheid
Is duurzame inzetbaarheid binnen uw organisatie een belangrijk thema? Van 14 tot en met 25 ...
30-06-2016
HOLLANDSE VERNIEUWERS
In januari 2017 start de tweede groep Hollandse Vernieuwers. Mis het niet! Hoe blijf je ...
19-05-2016
Nieuwsbrief H&S Adviesgroep | Versterk de kracht van uw organisatie
  Hoe blijf je succesvol ondernemen en leiden als alles steeds verandert? Hoe vergroot je ...
26-04-2016
HR managers: meer vaste banen op komst
Alkmaar ✱ Het vertrouwenscijfer van de Noord-Hollandse arbeidsmarkt is het afgelopen kwartaal spectaculair gestegen van ...
12-02-2016
Wat maakt een Regiotalent? Het competentieprofiel voor high potentials in Noord-Holland Noord!
Goede talent management programma’s leiden tot minder verloop, betere prestaties van medewerkers en meer winst ...
HR Support / Uw Personeelsmanager
Is uw organisatie nog te klein voor een HR afdeling, maar heeft u wel regelmatig HR vragen en schiet uw kennis soms tekort? Of heeft u een HR afdeling die (tijdelijk) extra ondersteuning nodig heeft? Dan is externe ondersteuning wellicht een goede oplossing voor uw organisatie. Een succesvol concept van H&S Adviesgroep is Uw Personeelsmanager: een ervaren interim HRM professional die 1 dag of dagdeel in de week, op tijdelijke basis uw organisatie komt aanvullen of versterken.
Uw Personeelsmanager: uw gids op het gebied van Human Resources

Uw Personeelsmanager is fulltime bereikbaar maar periodiek aanwezig. Vaak gaan wij uit van een vooraf overeengekomen aantal adviesuren per maand. Binnen dit abonnement kunnen wij alle reguliere HR werkzaamheden uitvoeren bij u op locatie. Met een abonnement bent u verzekerd van zowel praktische als strategische HR ondersteuning met een vaste regelmaat, tegen vooraf inzichtelijke kosten. Centraal hierbij staat natuurlijk de vraag welke taken u wenst uit te besteden. Werkzaamheden waaraan u kunt denken zijn:

  • Administratie, opstellen overeenkomsten, correspondentie, e.d.; 
  • Uitvoeren van taken gerelateerd aan de HR cyclus en de instrumenten daarbinnen (Werving & Selectie, beoordelingsgesprekken, beloning, verzuimbegeleiding, opleiding- en ontwikkelingsadvies, ontslag, re-integratie, conflictsituaties); 
  • Het ontwikkelen en implementeren van HR instrumenten, zoals functiebeschrijving, beoordelings- en beloningssystemen, opstellen of wijzigen van arbeidsovereenkomsten dan wel arbeidsvoorwaardenregelingen; 
  • Ondersteunen in de uitvoering van het HR beleid.

H&S Adviesgroep heeft meerdere consultants in dienst die deze werkzaamheden voor u uit kunnen voeren. Afhankelijk van uw wensen en behoeften kunnen zij voor de duur van een project werkzaamheden verrichten, dan wel wekelijks/tweewekelijks HR taken oppakken.

Heeft u interesse in een externe blik op de status en professionaliteit van uw HR beleid of de documenten en contracten? Lees dan hier meer over onze  HR Quick scan en HR Legal scan.

CASE: Een voorbeeld uit de praktijk. Een Algemeen Directeur van een handelsbedrijf in Noord-Holland vraagt ons om ondersteuning. Zowel hij als de Financial Controller behartigen de HR taken, maar hebben de wens uitgesproken om HR kennis en capaciteit aan het bedrijf toe te voegen. Hiermee willen zij het personeelsbeleid verder professionaliseren in het licht van de gekozen strategie. Onze dienst Uw Personeelsmanager is het antwoord en wekelijks is onze senior HR Consultant een aantal uur aanwezig in de organisatie om deze professionele HR ondersteuning te bieden. Daarnaast is zij continu bereikbaar voor het beantwoorden van urgente vragen tussentijds.

 

Meer weten?
Is uw interesse gewekt of wilt u meer weten? Dan kunt u contact op nemen met Miranda Edens (Senior HR Consultant), via m.edens@hsadviesgroep.nl  of 072 - 512 52 30.
Leveringsvoorwaarden | Gedragscode |
H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.