Sitemap Contact Home
 
 
Laatste nieuws
15-11-2017
Kennismaken met Serious Gaming
Vorige week hebben we een aantal opdrachtgevers kennis laten maken met Serious Gaming. Door de ...
19-10-2017
H&S Adviesgroep zet managementgame Changesetter™ in bij Fontys Hogescholen
In september heeft H&S Adviesgroep met veel plezier een team van Fontys Hogescholen ondersteund in ...
06-10-2017
Regionaal beloningsonderzoek
Uit data van onze eerdere onderzoeken blijkt dat het salaris van de HR Manager achterblijft ...
22-09-2017
Medewerkersonderzoek GP Groot
Medewerkersonderzoek GP Groot Om de drie jaar voert GP Groot een medewerkersonderzoek uit. Ook in ...
05-09-2017
Event ‘Serious Gaming; the Changesetter™’
Wil jij spelenderwijs leren om de prestaties op de werkvloer te verbeteren? Wil je jouw ...
13-07-2017
Regionale arbeidsmarktbarometer
Regionale arbeidsmarktbarometer Dit kwartaal weer een nieuwe Regionale arbeidsmarktbarometer! In samenwerking met het Noordhollands Dagblad ...
HR Support / Uw Personeelsmanager
Is uw organisatie nog te klein voor een HR afdeling, maar heeft u wel regelmatig HR vragen en schiet uw kennis soms tekort? Of heeft u een HR afdeling die (tijdelijk) extra ondersteuning nodig heeft? Dan is externe ondersteuning wellicht een goede oplossing voor uw organisatie. Een succesvol concept van H&S Adviesgroep is Uw Personeelsmanager: een ervaren interim HRM professional die 1 dag of dagdeel in de week, op tijdelijke basis uw organisatie komt aanvullen of versterken.
Uw Personeelsmanager: uw gids op het gebied van Human Resources

Uw Personeelsmanager is fulltime bereikbaar maar periodiek aanwezig. Vaak gaan wij uit van een vooraf overeengekomen aantal adviesuren per maand. Binnen dit abonnement kunnen wij alle reguliere HR werkzaamheden uitvoeren bij u op locatie. Met een abonnement bent u verzekerd van zowel praktische als strategische HR ondersteuning met een vaste regelmaat, tegen vooraf inzichtelijke kosten. Centraal hierbij staat natuurlijk de vraag welke taken u wenst uit te besteden. Werkzaamheden waaraan u kunt denken zijn:

  • Administratie, opstellen overeenkomsten, correspondentie, e.d.; 
  • Uitvoeren van taken gerelateerd aan de HR cyclus en de instrumenten daarbinnen (Werving & Selectie, beoordelingsgesprekken, beloning, verzuimbegeleiding, opleiding- en ontwikkelingsadvies, ontslag, re-integratie, conflictsituaties); 
  • Het ontwikkelen en implementeren van HR instrumenten, zoals functiebeschrijving, beoordelings- en beloningssystemen, opstellen of wijzigen van arbeidsovereenkomsten dan wel arbeidsvoorwaardenregelingen; 
  • Ondersteunen in de uitvoering van het HR beleid.

H&S Adviesgroep heeft meerdere consultants in dienst die deze werkzaamheden voor u uit kunnen voeren. Afhankelijk van uw wensen en behoeften kunnen zij voor de duur van een project werkzaamheden verrichten, dan wel wekelijks/tweewekelijks HR taken oppakken.

Heeft u interesse in een externe blik op de status en professionaliteit van uw HR beleid of de documenten en contracten? Lees dan hier meer over onze  HR Quick scan en HR Legal scan.

CASE: Een voorbeeld uit de praktijk. Een Algemeen Directeur van een handelsbedrijf in Noord-Holland vraagt ons om ondersteuning. Zowel hij als de Financial Controller behartigen de HR taken, maar hebben de wens uitgesproken om HR kennis en capaciteit aan het bedrijf toe te voegen. Hiermee willen zij het personeelsbeleid verder professionaliseren in het licht van de gekozen strategie. Onze dienst Uw Personeelsmanager is het antwoord en wekelijks is onze senior HR Consultant een aantal uur aanwezig in de organisatie om deze professionele HR ondersteuning te bieden. Daarnaast is zij continu bereikbaar voor het beantwoorden van urgente vragen tussentijds.

 

Meer weten?
Is uw interesse gewekt of wilt u meer weten? Dan kunt u contact op nemen met Jolanda Bakker (Commercieel Directeur), via j.bakker@hsadviesgroep.nl of 072 - 512 52 30.
Leveringsvoorwaarden | Gedragscode |
H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.