OPQ & Verify SHL Online Testen / Certificering

Via de bureauservice van H&S Adviesgroep kun je tegen een scherp tarief verschillende online testen (capaciteitentesten en persoonlijkheidsvragenlijsten) van SHL zelfstandig inzetten. Als HR professional of manager kun je met behulp van deze testen professionele en persoonlijke competenties van (potentiële) medewerkers goed en integer beoordelen.

Om deze testen te gebruiken dien je wel SHL gecertificeerd te zijn; het is mogelijk om je via ons te laten certificeren. Klik op de volgende link voor meer informatie:
SHL Basistraining OPQr/Verify

Een van ‘s werelds meest gebruikte en betrouwbare persoonlijkheidsvragenlijsten is de Occupational Personality Questionnaire (OPQ). De OPQ kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. In het kader van selectievraagstukken zoals bij een sollicitatiegesprek of in een selectie assessment. Of in het kader van ontwikkelingsvraagstukken zoals bij trainingen, loopbaanbegeleiding, outplacement, coaching, ontwikkel assessments en teambuildingsessies.

Wil je gebruik maken van onze bureauservice?
Via de volgende link kun je ons bureauservice aanvraagformulier downloaden.
SHL Aanvraagformulier online testen
Nieuws
09-02-2021
In je joggingbroek en blouse in de zoommeeting, terwijl je op de achtergrond een stemmetje ...
24-07-2020
Vanwege het overweldigende aantal aanmeldingen voor het gratis ontwikkeladvies onder de NL Leert Door subsidie, heeft de ...
14-05-2020
Een aantal weken geleden vroegen we organisaties in Noord-Holland naar de impact van Corona op ...
04-07-2019
Regio Talent, zusterorganisatie van H&S Adviesgroep, ziet het als gezamenlijke verantwoordelijkheid om talenten uit de ...
Bekijk overige nieuws berichten
Nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of instagram of verbind met Linked in.
Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.