Profile Dynamics®

Via Profile Dynamics® analyse kan inzichtelijk worden gemaakt wat de voorkeuren en drijfveren van mensen zijn en hoe zij in de praktijk handelen en denken, maar ook waar de weerstand zit en hoe hen dat (in hun gedrag) kan beïnvloeden. Tenslotte legt het bloot waar de energiegevers en energielekkers bij ieder individu zitten.
Door het inzichtelijk maken van de voorkeuren van de individuele teamleden, kan ook een analyse worden gemaakt van de kracht en valkuilen van teams en organisaties.

Profile Dynamics® analyse is gebaseerd op een wetenschappelijk ontwikkelingsmodel. Binnen dit model worden 7 waardenstelsel gedefinieerd die inzichtelijk maken hoe persoonlijkheid, drijfveren, overtuigingen en denkwijzen effect hebben op het denken en handelen.
Het instrument is goed geschikt om in te zetten bij selectie van mensen, gedrags- en cultuurverandering binnen organisaties en teamontwikkeling.

Wil je meer informatie over Profile Dynamics® en/of de inzet van dit instrument binnen je organisatie, neem dan contact op met Jeroen Veerman, Algemeen Directeur via j.veerman@hsadviesgroep.nl of 06 462 415 26.

Hieronder een aantal voorbeeldrapportages:

Nieuws
09-02-2021
In je joggingbroek en blouse in de zoommeeting, terwijl je op de achtergrond een stemmetje ...
24-07-2020
Vanwege het overweldigende aantal aanmeldingen voor het gratis ontwikkeladvies onder de NL Leert Door subsidie, heeft de ...
14-05-2020
Een aantal weken geleden vroegen we organisaties in Noord-Holland naar de impact van Corona op ...
Bekijk overige nieuws berichten
Nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Social media
H&S Adviesgroep is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of instagram of verbind met Linked in.
Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

H&S Adviesgroep B.V.
Arcadialaan 28b
1813 KN Alkmaar
info@hsadviesgroep.nl
072 - 512 52 30

Cookie instellingen

H&S Adviesgroep | Regio Talent gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.